Főoldal > AKTUÁLIS > Margot Robbie három hónapos terhes?

Margot Robbie három hónapos terhes?

babaMargot Robbieszínésznősztárterhesség
0

Írta:

Egy ausztrál lap szerint már úton is van a színésznő első gyermeke.

Arról mi is írtunk a nyáron, hogy Margot Robbie nem akarja sokáig halogatni a családbővítést, de egy ausztrál lap szerint ez olyannyira igaz, hogy a 27 éves színésznő első kisbabája már úton is van. Az NW magazin azt írja, Margot körülbelül három hónapos terhes, és „babapocakját” már meg is mutatta a novemberben Los Angelesben tartott Hollywood Film Awards díjkiosztó gálán. Hogy miért írtuk idézőjelbe a babapocakot? Hát, mert semmiféle pocak nem látható a képen, viszont az is igaz, hogy a világsztár bő Louis Vuitton ruhája elég sejtelmesen takarja a hasát.

Azt, hogy a várandósság híre igaz-e vagy sem, Margot Robbie sajtósa egyelőre nem erősítette meg, de a rajongók többsége nem lepődne meg, ha kedvencük babát várna. A színésznő decemberben ment hozzá kedveséhez, Tom Ackerley-hez, akivel még anno a Suite Française című második világháborús dráma forgatásán ismerkedtek meg. És azt sem titkolták, hogy mielőbb ráállnak a babaprojektre – Margot állítólag már a nyáron visszavett a hollywoodi hajtásból, hogy minden idejét férjének és a családalapításnak tudja szentelni.

A színésznőnek kicsit talán nehéz lehet parkolópályára tenni a karrierjét, hiszen évekig várt a lehetőségre – ez A Wall Street farkasa című mozival jött el számára, és azóta tényleg nincs számára megállás. Játszott a Focus: A látszat csal című filmben, és a nemrég a mozikba került Tarzan legendájában a címszereplőt alakító Alexander Skarsgard szerelmét, Jane-t formálta meg, most pedig a Suicide Squadban őrül meg Joker kattant barátnőjeként.

Margot az őrületes szerepek mellett a meztelenkedést sem utasítja vissza. A Wall Street farkasában levette ruháit – nagyszülei emiatt még mindig nem láttak a filmet –, de a szexjelenet előtt a gátlásait kicsit nehezebben vetkőzte le: később elárulta, hogy nagyon is izgult, ezért három tequilát gurított le. Hogy ez egyenes út volt-e az eufóriához számára, az nem derült ki, mindenesetre Margot később a Deep Euphoria Calvin Klein arca is lett.

A diétázás nem az erőssége: Margot kedvenc finomságai közé tartozik a sör, a hamburger és a sült krumpli, de ha mondjuk egy fotózásra készül, akkor napokig képes répaszeleteken élni. Ez nem túl egészséges módszer, és szerencsére azt mondja, nem is él ezzel minden egyes fotózás előtt, inkább mértéktartásra és a rendszeres étkezések beiktatására törekszik.

Az edzésben viszont már sokkal lelkesebb, mint a diétázásban: fut, bicajozik, jégkorongozik, felüléseket végez, nyújt és jógázik. Utóbbival nemcsak a testét, hanem lelkét is remekül karban tudja tartani.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X