Főoldal > AKTUÁLIS > Meglepő vallomás Julianne Moore-tól

Meglepő vallomás Julianne Moore-tól

Julianne Moorekülföldi sztárszeplőkszépségszínéznősztár
0

Írta:

Gondoltad volna? A világ egyik legszebb színésznője sem elégedett magával.

Julianne Moore-t sokan a világ egyik legszebb színésznőjének tartják. Az 58 éves sztár a legszuperebb magazinok számára fotózták, számtalan címlapon is szerepelt, és a L’Oréal szépségnagykövetévé is választották néhány éve – épp ezért hangzik számunkra elsőre hihetetlenül, hogy bizony ő sem elégedett magával.

A Tatler magazinnak adott interjújában kifejtette, hogy hétéves korától 49 éves koráig kifejezetten utálta a szeplőit. “Még mindig nem kedvelem őket túlságosan, és szeretném, ha nem lennének. De megvannak, viselnem kell őket, mit tehetnék” – nyilatkozta. Szerintünk viszont így tökéletes, ahogy van, és egyszerűen gyönyörű!

Cannes-ban is meseszép volt, szebbnél szebb ruhákban fotózták le, például ebben a zöld csodában:

CANNES, FRANCE - MAY 14: Julianne Moore, wearing Chopard jewels attends the opening ceremony and screening of "The Dead Don't Die" during the 72nd annual Cannes Film Festival on May 14, 2019 in Cannes, France. (Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images)

Hogy minek köszönheti a 60-hoz közel is ezt a csodás alakot és szép bőrt? Nos, szerinte elsősorban annak, hogy semmit sem von meg magától. Nem híve a fogyókúráknak és a koplalásnak, viszont a kiegyensúlyozott étrendnek és a mértékletességnek annál inkább.

Ami a mozgást illeti, évek óta a pilates és a jóga szerelmese. „Számomra az Ashtanga jóga vált be igazán. Csendes, nyugodt mozgásforma, melynek köszönhetően nemcsak fittebb lehetek, hanem a testem, lelkem, szellemem is egyensúlyba kerül” – mondta.

Ha pedig gyorsan topformába kell hoznia magát, felhívja személyi edzőjét, David Kirsch-t, akivel kardió edzéseket, súlyzós gyakorlatokat, hasizom-erősítést végeznek, valamint comb-, vádli- és fenékformáló feladatokat is beiktatnak.

Fotók: Getty


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X