Főoldal > AKTUÁLIS > Julianne Moore villantott

Julianne Moore villantott

bugyifilmJulianna Mooreszépségszínésznősztárvillantás
0

Írta:

Mindenki láthatta, milyen színű bugyi volt rajta.

Új filmje, a Suburbicon vasárnapi premierjén még nem lehetett panasz Julianne Moore egyszerű fehér ruhájára, ám amikor a színésznő sajtósával távozott a helyszínről, már cserbenhagyta őt a ruha: amikor beült az autóba, eléggé felcsúszott, így mindenki láthatta, milyen színű bugyit visel az 56 éves világsztár.

Végül is nagyobb baj nem történt, és a színésznő nem volt túlságosan illetlen – villantását nem titulálnánk 18-as karikásnak –, de szerintünk a jövőben kicsit még jobban figyel majd arra, milyen hosszúságú ruhában megy a premierekre, és hogyan száll be a bemutató után az autóba.

Rajongói persze a villantásokat sem bánják, és persze nem győznek csodálkozni, hogy kedvencük ötvenes évei derekán is milyen jól néz ki. Ezt ráadásul nem is plasztikákkal éri el – szerinte néhány alapszabályt kell csak betartani, hogy alakunk, valamint bőrünk szépsége és ragyogása sokáig megmaradhasson, és ezeket az alapszabályokat korábban el is árulta a sajtónak.

Ha például fogyókúrákkal sanyargatná magát, az hosszú távon nemcsak a testének, hanem a bőrének sem tenne jót. Épp ezért inkább a mértékletességben hisz. „Szeretnék még sokáig fitt és egészséges maradni, és ezt úgy is elérhetem, ha ésszerűen, kiegyensúlyozottan táplálkozom, szerintem nincs is ennél jobb” – mondta.

Ezt a diéta-filozófiát rendszeres sporttal is kiegészíti, de fontosnak tartja, hogy ne dőljön be a neki kevésbé tetsző trendeknek – egy spinning óra épp úgy hidegen hagyja, mint egy botox- vagy egyéb plasztikai beavatkozás. Neki sokkal inkább bejött a jóga és a Pilates, ezért inkább ezekre az órákra jár, és nem erőlteti, amihez semmi kedve.

„Számomra az Ashtanga jóga vált be igazán. Csendes, nyugodt mozgásforma, melynek köszönhetően nemcsak fittebb lehetek, hanem a testem, lelkem, szellemem is egyensúlyba kerül” – mondta.

Ha pedig gyorsan topformába kell hoznia magát, a színésznő felhívja személyi edzőjét, David Kirsch-t, akivel kardió edzéseket, súlyzós gyakorlatokat, hasizom-erősítést végeznek, valamint comb-, vádli- és fenékformáló feladatokat is beiktatnak.

„Ami pedig a plasztikákat illeti, én sokkal jobban hiszek az évtizedek óta tartó bőrápolás és bőrvédelem erejében. Mindig rendesen tisztítom és hidratálom a bőröm, az arcomra különösen figyelek. A napozást gyerekkorom óta kerülöm, mert fehérbőrű vagyok, és szinte azonnal leégek. Ezért inkább az utcán is viselek fényvédő krémet, napszemüveget, és általában az árnyékos oldalon közlekedem” – árulta el korábban Julianne Moore.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X