Főoldal > AKTUÁLIS > 53 vagy 35 éves Julianne Moore?

53 vagy 35 éves Julianne Moore?

diétafogyásfogyókúragasztroJulianne Mooretáplálkozás
0

Írta: and

Julianne Moore eddig is gyakran tűnt jóval fiatalabbnak a koránál, de amikor legutóbb megjelent a nyilvánoss&aacute

Julianne Moore eddig is gyakran tűnt jóval fiatalabbnak a koránál, de amikor legutóbb megjelent a nyilvánosság előtt, még a sokat látott fotósoknak is leesett az álluk. Az 53 éves színésznő ugyanis 35-nek sem látszott, olyan remek formában van.

Julianne-t február végén új filmje, a Non-Stop premierjén kapták lencsevégre Los Angeles-ben. A sztár egy fekete-fehér Prabal Gurung összeállítást viselt, egyszerű, pántos, fekete magas sarkú cipővel. Haját leengedve hagyta, sminkjében pedig engedte, hogy szemei érvényesüljenek, ezért csínján bánt a pirosítóval, valamint csak nude hatású rúzst használt.

A rajongók persze most is odavoltak megjelenéséért: nem is csoda, ha a híres színésznőt– filmjei és emlékezetes alakításai mellett – gyakran emlegetik természetes szépsége és kisugárzása miatt is. Ezeknek köszönhetően választhatták többek közt a L’Oréal szépségnagykövetévé is, még 2012-ben.

„E ragyogó szépségnek az eleganciája és karizmája győzött meg arról, hogy Julianne tökéletes lenne a márkánk nagykövetének. Ő egy ikonikus színésznő – Hollywoodban is egyedülálló –, aki felülemelkedik minden sztereotípián, és egy szabad, őszinte és merész nőiességet képvisel” – foglalta össze akkor Cyril Chapuy, a L’Oréal Paris Globális Márkaigazgatója mindazt, amit Julianne testesít meg a márka szemében.

A sztár pedig örült a felkérésnek, és megtiszteltetést jelentett számára, hogy a cég szépségnagykövete lehet. „Minden nő megérdemli az időt és a gondoskodást, korától és származásától függetlenül” – vélekedett.

„Ezért is vagyok büszke, hogy képviselhetem a márka öregedés elleni bőrápolóját, ami tökéletes az olyan, ötvenes éveikben járó nők számára, akik hozzám hasonlóan úgy gondoskodnak a bőrükről, hogy nem vetik alá magukat plasztikai sebészetnek!” – tette hozzá.

Bizony, Julianne nagyon büszke arra, hogy plasztikák helyett más módszerekkel őrzi szépségét, fiatalságát. Szerinte néhány alapszabályt kell csak betartani, hogy alakunk, valamint bőrünk szépsége és ragyogása sokáig megmaradhasson, és ezeket az alapszabályokat korábban el is árulta a sajtónak.

julianne2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Ha például fogyókúrákkal sanyargatná magát, az hosszú távon nemcsak a testének, hanem a bőrének sem tenne jót. Épp ezért Julianne inkább a mértékletességben hisz. „Szeretnék még sokáig fitt és egészséges maradni, és ezt úgy is elérhetem, ha ésszerűen, kiegyensúlyozottan táplálkozom, szerintem nincs is ennél jobb” – mondta. 

Ezt a diéta-filozófiát rendszeres sporttal is kiegészíti, de fontosnak tartja, hogy ne dőljön be a neki kevésbé tetsző trendeknek – egy spinning óra épp úgy hidegen hagyja, mint egy botox- vagy egyéb plasztikai beavatkozás. Neki sokkal inkább bejött a jóga és a Pilates, ezért inkább ezekre az órákra jár, és nem erőlteti, amihez semmi kedve.

„Számomra az Ashtanga jóga vált be igazán. Csendes, nyugodt mozgásforma, melynek köszönhetően nemcsak fittebb lehetek, hanem a testem, lelkem, szellemem is egyensúlyba kerül” – mondta.

Ha pedig gyorsan topformába kell hoznia magát, a színésznő felhívja személyi edzőjét, David Kirsch-t, akivel kardió edzéseket, súlyzós gyakorlatokat, hasizom-erősítést végeznek, valamint comb-, vádli- és fenékformáló feladatokat is beiktatnak.

„Ami pedig a plasztikákat illeti, én sokkal jobban hiszek az évtizedek óta tartó bőrápolás és bőrvédelem erejében. Mindig rendesen tisztítom és hidratálom a bőröm, az arcomra különösen figyelek. A napozást gyerekkorom óta kerülöm, mert fehérbőrű vagyok, és szinte azonnal leégek. Ezért inkább az utcán is viselek fényvédő krémet, napszemüveget, és általában az árnyékos oldalon közlekedem” – árulta el korábban Julianne Moore.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X