Főoldal > AKTUÁLIS > 54 éves, de elképesztően néz ki Julianne Moore

54 éves, de elképesztően néz ki Julianne Moore

diétaedzésétkezésfogyásszépségsztár
0

Írta: and

Sokan meglepődtek, hogy a híres színésznőt így látták az utcán.   Számos film- &

Sokan meglepődtek, hogy a híres színésznőt így látták az utcán. 
 
Számos film- és divatrajongóhoz hasonlóan mi is valahogy a kifinomultság, a báj, a kortalan szépség és elegancia fogalmait társítottuk Julianne Moore-hoz. Talán épp ezért lepődtünk meg a színésznőről látott friss képeken, melyek azt mutatják, hogy smink nélkül, bőszárú farmerban lépett utcára.

A buggyosodó szárú, trapézos nadrág számos rajongó szerint azonnal kikerülhetne a híresség gardróbjából, mások viszont azt mondják, ebben is gyönyörű – csupán arra kell vigyáznia, nehogy megbotoljon a farmer hosszú szárában, amit egyébként néha taposott is.

julianne2.jpg ()Julianne külsején egyébként egyáltalán nem látszott most sem, hogy már 54 éves (nem hiába emlegettük cikkünk elején a kortalan szépséget vele kapcsolatban). Ez az egyik oka annak, hogy korábban a L’Oréal is egyik reklámarcává választotta őt.

A sztár pedig örült a felkérésnek, és megtiszteltetést jelentett számára, hogy a cég szépségnagykövete lehet. „Minden nő megérdemli az időt és a gondoskodást, korától és származásától függetlenül” – vélekedett.

„Ezért is vagyok büszke, hogy képviselhetem a márka öregedés elleni bőrápolóját, ami tökéletes az olyan, ötvenes éveikben járó nők számára, akik hozzám hasonlóan úgy gondoskodnak a bőrükről, hogy nem vetik alá magukat plasztikai sebészetnek!” – tette hozzá.

Bizony, Julianne nagyon büszke arra, hogy plasztikák helyett más módszerekkel őrzi szépségét, fiatalságát. Szerinte néhány alapszabályt kell csak betartani, hogy alakunk, valamint bőrünk szépsége és ragyogása sokáig megmaradhasson, és ezeket az alapszabályokat korábban el is árulta a sajtónak.

Ha például fogyókúrákkal sanyargatná magát, az hosszú távon nemcsak a testének, hanem a bőrének sem tenne jót. Épp ezért Julianne inkább a mértékletességben hisz. „Szeretnék még sokáig fitt és egészséges maradni, és ezt úgy is elérhetem, ha ésszerűen, kiegyensúlyozottan táplálkozom, szerintem nincs is ennél jobb” – mondta.

Ezt a diéta-filozófiát rendszeres sporttal is kiegészíti, de fontosnak tartja, hogy ne dőljön be a neki kevésbé tetsző trendeknek – egy spinning óra épp úgy hidegen hagyja, mint egy botox- vagy egyéb plasztikai beavatkozás. Neki sokkal inkább bejött a jóga és a Pilates, ezért inkább ezekre az órákra jár, és nem erőlteti, amihez semmi kedve.
 
„Számomra az Ashtanga jóga vált be igazán. Csendes, nyugodt mozgásforma, melynek köszönhetően nemcsak fittebb lehetek, hanem a testem, lelkem, szellemem is egyensúlyba kerül” – mondta.

Ha pedig gyorsan topformába kell hoznia magát, a színésznő felhívja személyi edzőjét, David Kirsch-t, akivel kardió edzéseket, súlyzós gyakorlatokat, hasizom-erősítést végeznek, valamint comb-, vádli- és fenékformáló feladatokat is beiktatnak.

„Ami pedig a plasztikákat illeti, én sokkal jobban hiszek az évtizedek óta tartó bőrápolás és bőrvédelem erejében. Mindig rendesen tisztítom és hidratálom a bőröm, az arcomra különösen figyelek. A napozást gyerekkorom óta kerülöm, mert fehérbőrű vagyok, és szinte azonnal leégek. Ezért inkább az utcán is viselek fényvédő krémet, napszemüveget, és általában az árnyékos oldalon közlekedem” – árulta el korábban Julianne Moore.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X