Főoldal > AKTUÁLIS > Julianne Moore csipkemelltartóban pózol

Julianne Moore csipkemelltartóban pózol

fehérneműJulianne Mooremelltartószépségszínésznősztár
0

Írta:

Te sem fogsz hinni a szemednek, ha meglátod ezeket a fotókat az 56 éves sztárról!

Számos hollywoodi színésznő kapcsán hallottuk már a „kortalan szépség” kifejezést, ám Julianne Moore friss fotóit látva inkább azt mondanánk, hogy valahogyan rátalálhatott az örök ifjúság forrására. Mert hát nem hisszük el, hogy 56 évesen is ilyen fantasztikusan néz ki – még egy szál melltartóban és bugyiban is!

Persze, a Triumph őszi-téli kampányához készült képek kapcsán meg kell jegyeznünk, hogy profi volt a fotós, a világítás és az utómunka is. De amit sem Photoshop, sem plasztika nem helyettesíthet, az a világsztár lényéből áradó derű és ragyogás, ami bizony bárkit megfiatalít.

Bizony, Julianne nagyon büszke arra, hogy plasztikák helyett más módszerekkel őrzi szépségét, fiatalságát. Szerinte néhány alapszabályt kell csak betartani, hogy alakunk, valamint bőrünk szépsége és ragyogása sokáig megmaradhasson, és ezeket az alapszabályokat korábban el is árulta a sajtónak.

Ha például fogyókúrákkal sanyargatná magát, az hosszú távon nemcsak a testének, hanem a bőrének sem tenne jót. Épp ezért inkább a mértékletességben hisz. „Szeretnék még sokáig fitt és egészséges maradni, és ezt úgy is elérhetem, ha ésszerűen, kiegyensúlyozottan táplálkozom, szerintem nincs is ennél jobb” – mondta.

Ezt a diéta-filozófiát rendszeres sporttal is kiegészíti, de fontosnak tartja, hogy ne dőljön be a neki kevésbé tetsző trendeknek – egy spinning óra épp úgy hidegen hagyja, mint egy botox- vagy egyéb plasztikai beavatkozás. Neki sokkal inkább bejött a jóga és a Pilates, ezért inkább ezekre az órákra jár, és nem erőlteti, amihez semmi kedve.

„Számomra az Ashtanga jóga vált be igazán. Csendes, nyugodt mozgásforma, melynek köszönhetően nemcsak fittebb lehetek, hanem a testem, lelkem, szellemem is egyensúlyba kerül” – mondta.

Ha pedig gyorsan topformába kell hoznia magát, a színésznő felhívja személyi edzőjét, David Kirsch-t, akivel kardió edzéseket, súlyzós gyakorlatokat, hasizom-erősítést végeznek, valamint comb-, vádli- és fenékformáló feladatokat is beiktatnak.

„Ami pedig a plasztikákat illeti, én sokkal jobban hiszek az évtizedek óta tartó bőrápolás és bőrvédelem erejében. Mindig rendesen tisztítom és hidratálom a bőröm, az arcomra különösen figyelek. A napozást gyerekkorom óta kerülöm, mert fehérbőrű vagyok, és szinte azonnal leégek. Ezért inkább az utcán is viselek fényvédő krémet, napszemüveget, és általában az árnyékos oldalon közlekedem” – árulta el korábban Julianne Moore.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X