Főoldal > AKTUÁLIS > Mihalik Enikő elképesztően szexi

Mihalik Enikő elképesztően szexi

magyar modellMihalik Enikőszexi fotósztár
0

Írta:

A magyar modell ilyen dögösen készülődött néhány napja egy fotózásra.

Pár napja a kulisszák mögé is “beengedte” Instagram-követőit Mihalik Enikő. És a magyar modell rajongói ezt aligha bánják, mert hogy egy igencsak dögös, fehérneműs fotót osztott meg – a kép mellé fűzött megjegyzéséből annyi derül ki, hogy stúdióban van, szerintünk valószínűleg egy újabb fotózásra készült.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

When in the studio..

𝐄𝐍𝐈𝐊𝐎 𝐌𝐈𝐇𝐀𝐋𝐈𝐊 (@eniko) által megosztott bejegyzés, Máj 28., 2019, időpont: 6:37 (PDT időzóna szerint)

Enikő egyébként is szeret dögös képeket megosztani, de nincs elszállva magától. Sőt, ősszel szintén az Instán azt közölte a nagyvilággal, hogy nem elégedett magával, mert felkúszott rá pár kiló – ezért akkor úgy döntött, 30 napra vegetáriánus lesz. De persze követői szerint semmi szükség étrendváltoztatásra vagy elégedetlenkedésre, hiszen egy-két pluszkilóval is fantasztikus az alakja.

Ezért mindig is keményen megdolgozott: korábban mindig sokat sportol és ügyelt a táplálkozására – régóta az egészséges életmód híve. „Egészségesen táplálkozom, és még akkor is erre törekszem, ha épp korlátozottak a lehetőségeim. Inkább eszem egy adag zsírosabb ételből egy picit, mint hogy a csábító zsírmentes címkének bedőlve ismeretlen vegyszerekkel tömjem magam. Továbbá abban is hiszek, hogy ha rendesen táplálkozunk, nincs szükség extra vitaminokra, vasra, stb” – nyilatkozta.

modell gyengéi – mert hogy pár finomságnak azért ő sem tud ellenállni – a mézzel édesített görög joghurt, illetve a mogyorófélék, amiket finom ízük mellett magas vas-, protein- és hasznos zsírtartalma miatt is szeret. Legnagyobb kedvence pedig nem más, mint a medvecukor, amire sosem tud nemet mondani.

Azonban nemcsak nassolni, hanem sportolni is szeret. Enikő heti 4-5 alkalommal edz, és elég tudatos lány: rendszerint előre meg kell tervezni, hogy mikor mit csinál. Mivel sokat utazik, személyi edzője gyakran elküldi neki a következő gyakorlatokat. Az egyedül végzett edzések mellett szívesen jár csoportos órákra is. Egyik kedvence a soul cycle, de szívesen kipróbál más mozgásformákat is.

Fotók: Instagram


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X