Főoldal > AKTUÁLIS > Ők utazhatnak Rubint Rékával

Ők utazhatnak Rubint Rékával

AlakreformAlakreform táborRubint Réka
0

Írta:

A két szerencsés nyertes az augusztusi Alakreform táborban vehet részt.

Lezárult a Well&fit magazin 2019/2-es számában meghirdetett Alakreform nyereményjátékunk. Egy kis technikai fennakadás és a lapzárta határideje miatt a nyertesek nevét itt a wellandfit.hu-n, illetve a magazin online felületein olvashatjátok – de természetesen a két szerencsés játékost már személyesen is értesítettük.

Az Alakreform x Well&fit játék két legtöbb like-ot szerző fotójának készítői:

alakreform tábor

@tundifittmotivation

alakreform játék

@zseugynokvagyok

Ők azok, akik részt vehetnek Rubint Réka Alakreform táborában, amelyet 2019. augusztus 23-25-én az Avalon Resort&Spa-ban rendeznek meg.

Ezúton is gratulálunk a nyerteseknek és köszönjük szépen minden játékosnak a feltöltött képeket!

A nyereményjátékkal kapcsolatos további információkról a www.reka.fit oldalon érdeklődhettek.

Így szólt a játékfelhívás

Fotózz Update üzletben Alakreform tábor részvételért! Menj be egy Norbi Update üzletbe és készíts fotót magadról a kezedben egy Well&fit magazinnal. Ha kész a kép, töltsd fel az Instára, használva az #alakreform hasteget. A legtöbb like-ot kapott két játékos meghívást kap Réka Alakreform táborába, melyet 2019. augusztus 23-25-én az Avalon Resort & Spa-ban tartunk. (A szavazás április 30-ig tartott, az addig beérkezett like-okat vettük figyelembe.)


További cikkeink a témában

bikini

Fürdőruha-kisokos: így legyél trendi a strandon!

Írta:
0

A megfelelő fürdőruha kiválasztása komoly kihívást jelent a nők körében, hiszen az sem mindegy, milyen strandtevékenységhez keressük a megfelelő darabot. Úszáshoz, strandjátékokhoz, napozáshoz keresel valami kényelmes, trendi és szexi darabot? A következő tippek segítenek megtalálni a tökéletes fürdőruhát!

Kövess Facebook-on!
X