Főoldal > DIÉTA > Óriási változás: 12 kilót dobott le Rubint Rékáék fia

Óriási változás: 12 kilót dobott le Rubint Rékáék fia

diétafogyásRubint Rékaschobert norbikasport
0

Írta:

Schobert Norbika másfél év alatt elképesztő eredményt ért el! Mutatjuk az előtte-utána fotót!

Rubint Réka és Schobert Norbi igazán büszkék lehetnek nagyobbik gyermekeikre, hiszen mindegyikük keményen edz. Schobert Norbikát többször támadták súlya miatt, de a kisfiú egészen elképesztő eredményt ért el másfél év alatt, köszönhetően a kitartásának. 12 kilót fogyott, és izmos, kocka hasat villantott!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A kitartò munka, a rendszeres sport és a tudatos táplálkozás meghozta az eredményt! 1,5év -12kg és egy hatalmas átalakulás! Norbikát rengetegen támadják, amit gyerek fejjel pròbál megérteni … pròbálja megérteni és kezelni a megérthetetlent! Sokszor kèrdezi: “Anya! Miért ilyenek az emberek?!” A válaszom: Addig jò kisfiam, amíg nem érted Őket! Addig vagy más! Az eredményt nem adják csak úgy … aki elért valaha, valamit az életben, az pontosan tudja! Büszke vagyok Norbikára! Nagyon büszke! Nem kèrek a “nagy okosok” kommentjeiből! Köszönöm szépen🤗❤️ Soha ne nézz hátra! CSAK ELŐRE! Hallgass a belső hangodra és vàltsd valòra az álmaidat! A csoda ott van Benned is! Képes vagy megvalòsítani! Ne engedd, hogy elvegyék Tőled azt, amire vàgysz! Láss hozzá! Most! Élj úgy, ahogy szeretnèl!❤️ Olyan testben ès olyan egèszségi állapotban, amire vágysz!❤️ @norbert_schobert_jr.offical #myson @norbi_update #alakreform #buszkevagyok

Réka Schobert (@rekarubint) által megosztott bejegyzés, Jún 22., 2019, időpont: 11:58 (PDT időzóna szerint)

“A kitartó munka, a rendszeres sport és a tudatos táplálkozás meghozta az eredményt! 1,5év -12kg és egy hatalmas átalakulás! Norbikát rengetegen támadják, amit gyerek fejjel próbál megérteni … próbálja megérteni és kezelni a megérthetetlent! Sokszor kérdezi: “Anya! Miért ilyenek az emberek?!” A válaszom: Addig jò kisfiam, amíg nem érted Őket! Addig vagy más! Az eredményt nem adják csak úgy … aki elért valaha, valamit az életben, az pontosan tudja! Büszke vagyok Norbikára! Nagyon büszke! “írta Rubint Réka a fotóhoz!

(címlap fotó: Rubint Réka/instagram)


További cikkeink a témában

diétafogyás

Ekkor egyél, ha fogyni szeretnél!

Írta:
0

Amikor úgy döntesz, hogy megszabadulsz pár kilótól és ezt el is meséled másoknak, bombázni fognak azzal, hogy milyen ételeket egyél és mennyit. De nem ez az egyetlen dolog, amit meg kell gondolnod, az időzítés is legalább olyan fontos!

Kövess Facebook-on!
X