Főoldal > DIÉTA > Óriási változás: 12 kilót dobott le Rubint Rékáék fia

Óriási változás: 12 kilót dobott le Rubint Rékáék fia

diétafogyásRubint Rékaschobert norbikasport
0

Írta:

Schobert Norbika másfél év alatt elképesztő eredményt ért el! Mutatjuk az előtte-utána fotót!

Rubint Réka és Schobert Norbi igazán büszkék lehetnek nagyobbik gyermekeikre, hiszen mindegyikük keményen edz. Schobert Norbikát többször támadták súlya miatt, de a kisfiú egészen elképesztő eredményt ért el másfél év alatt, köszönhetően a kitartásának. 12 kilót fogyott, és izmos, kocka hasat villantott!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A kitartò munka, a rendszeres sport és a tudatos táplálkozás meghozta az eredményt! 1,5év -12kg és egy hatalmas átalakulás! Norbikát rengetegen támadják, amit gyerek fejjel pròbál megérteni … pròbálja megérteni és kezelni a megérthetetlent! Sokszor kèrdezi: “Anya! Miért ilyenek az emberek?!” A válaszom: Addig jò kisfiam, amíg nem érted Őket! Addig vagy más! Az eredményt nem adják csak úgy … aki elért valaha, valamit az életben, az pontosan tudja! Büszke vagyok Norbikára! Nagyon büszke! Nem kèrek a “nagy okosok” kommentjeiből! Köszönöm szépen🤗❤️ Soha ne nézz hátra! CSAK ELŐRE! Hallgass a belső hangodra és vàltsd valòra az álmaidat! A csoda ott van Benned is! Képes vagy megvalòsítani! Ne engedd, hogy elvegyék Tőled azt, amire vàgysz! Láss hozzá! Most! Élj úgy, ahogy szeretnèl!❤️ Olyan testben ès olyan egèszségi állapotban, amire vágysz!❤️ @norbert_schobert_jr.offical #myson @norbi_update #alakreform #buszkevagyok

Réka Schobert (@rekarubint) által megosztott bejegyzés, Jún 22., 2019, időpont: 11:58 (PDT időzóna szerint)

“A kitartó munka, a rendszeres sport és a tudatos táplálkozás meghozta az eredményt! 1,5év -12kg és egy hatalmas átalakulás! Norbikát rengetegen támadják, amit gyerek fejjel próbál megérteni … próbálja megérteni és kezelni a megérthetetlent! Sokszor kérdezi: “Anya! Miért ilyenek az emberek?!” A válaszom: Addig jò kisfiam, amíg nem érted Őket! Addig vagy más! Az eredményt nem adják csak úgy … aki elért valaha, valamit az életben, az pontosan tudja! Büszke vagyok Norbikára! Nagyon büszke! “írta Rubint Réka a fotóhoz!

(címlap fotó: Rubint Réka/instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X