Főoldal > AKTUÁLIS > Selena Gomez irtó dögös fürdőruhában

Selena Gomez irtó dögös fürdőruhában

bikinidivaténekesnőfürdőruhakülföldi sztármodellSelena Gomezsztár
0

Írta:

A vörös a csábítás színe – tudja ezt Selena Gomez is, aki nemcsak ajkain viseli, hanem az általa tervezett és viselt fürdőruhák is ilyen színűek.

Selena Gomez sikeres a zene világában, illetve az egyik legtöbb Instagram-követővel rendelkező sztár a világon, sőt, a divat sem áll tőle távol. Épp ellenkezőleg, nemrég fürdőruhákat tervezett egyik barátnője, Theresa Mingus felkérésére. Sőt, egy piros úszódresszről és egy szexi bikiniről a Krahs nevű márka Instagram-oldalára is felkerültek fotók – természetesen ki más viselné ezeket a darabokat, mint Selena.

Íme, a bikinifelsős fotó. Hát nem elképesztően szexi? Ha megnézted, görgess lejjebb a másik fotóért.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Selena and I want Krahs to be for everyone and every body! We couldn’t be more proud of what we’ve created.

KRAHS 🦈 (@krahs) által megosztott bejegyzés, Máj 1., 2019, időpont: 11:00 (PDT időzóna szerint)

A fürdőruhák tervezése során fontos volt a megfizethetőség, és az is, hogy minden testalkatú nő viselhesse őket. Selenának pedig ráadásul az is, hogy az általa tervezett és viselt fürdőruha eltakarhassa műtéti sebhelyét. “Így jobban érzem magam a strandon” – mondta.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Working with Selena was a dream come true! Her dedication has always inspired me and working with her to design her suit was no exception.

KRAHS 🦈 (@krahs) által megosztott bejegyzés, Máj 1., 2019, időpont: 9:05 (PDT időzóna szerint)

Selena 2017-ben lupusza miatt vesetranszplantáción esett át, ami nem ment simán, de már jól van. Egyébként régóta küzd már a lupusszal, de csak 2015-ben árulta ezt el a sajtónak. A lupusz egy gyulladásos betegség, amikor az immunrendszer a saját szövetei és szervei ellen fordul. Érintheti a szívet, tüdőt vagy veséket is, de egyénenként változnak a tünetek, illetve a mellékhatások. Depresszióval, pánikbetegséggel járhat. Ezzel Selena is megküzdött, és nem könnyítette meg az állapotát az sem, hogy olykor gonosz kommenteket kapott az emberektől.

Például amikor három évvel ezelőtt felszaladt rá pár kiló, elég sok kritikát és bántást kellett elviselnie. Eleinte úgy tűnt, kiáll magáért, és nem hajlandó lefogyni csak azért, hogy másoknak megfeleljen, de aztán nem bírta tovább – szörnyen fájt neki, amit az emberektől kapott, ezért – hogy alakja ne jelentsen támadási felületet – gyorsan formába lendült.

A gyors fogyást drasztikus módszerekkel tudta csak elérni: alig egy hónap alatt nyolc kilót adott le. „A hét minden napján két-két kardióedzést iktat be, és nem eszik mást, mint zöldségeket, némi halat meg egy kis gyümölcsöt” – mondta akkor egy névtelenséget kérő ismerőse. Majd hozzátette: mivel nagyon kitartó, az eredmény sem maradt el.

Ami a táplálkozást illeti, korábban nem mindig tudott erre figyelni. Nemrég viszont azt nyilatkozta, szereti a napjait anyukája omlettjével kezdeni, amibe gomba, hagyma és sajt is kerül. Ez tápláló, finom, és egész délelőttre feltölti őt energiával. Ebédre általában egy szelet húst eszik, például pulykát vagy csirkemellet, vacsorára pedig szívesen választ olasz ételt, mondjuk egy adag lasagnát.

főétkezések között viszont korábban gyakran nem tudta fékezni magát, és olykor csokival, cukorkákkal vagy savanyú uborkával tömte tele a bendőjét. Ez elég messze áll a kiegyensúlyozott diétától, amivel azóta már megismerkedett. Nem mindig tudta magát ehhez tartani, de azért igyekezett.

Régebben Selena edzőtermi mozgással és tánccal hozta formába magát egy-egy forgatás vagy fellépés előtt, a színpadi produkciókhoz szükséges kondit pedig kardió-gyakorlatokkal tudta elérni, például még több futással, úszással vagy biciklizéssel, amiket a fogyás elősegítése érdekében is valószínűleg rendszeresen végzett.

Fotók: Getty, Instagram


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X