Főoldal > AKTUÁLIS > Véget ért Bradley Cooper és Irina kapcsolata

Véget ért Bradley Cooper és Irina kapcsolata

Bradley CooperIrina Shaykkapcsolatkülföldi sztárszakítássztárválás
0

Írta:

Nem sok minden tartja már együtt őket.

Néhány hónapja egymást érték azok a cikkek, melyek szerint válságba került Irina Shayk és Bradley Cooper kapcsolata, illetve, hogy a színésznek viszonya lehet Lady Gagával – különösen a Csillag születik című moziban látott kémia, na meg annak a bizonyos Oscar-gálás előadásnak kapcsán nem akart szűnni a suttogás.

Aztán mintha kicsit alább hagytak volna a pletykák, de most megint attól hangos a külföldi média, hogy Irina és Bradley kapcsolatának szinte már vége is van. A Daily Mail azt írja, hogy a modell már el is költözött a színész 4.5 millió dolláros házából.

És bár kétéves kislányuk, Lea De Seine miatt még nem adták fel teljesen a reményt, hátha sikerül esetleg helyrehozni a kapcsolatukat, névtelenséget kérő ismerősük szerint ez így senkinek sem jó – ebben a helyzetben mindenki boldogtalan. “Nem úgy fest a dolog, mintha sok minden maradt volna még számukra ebben a kapcsolatban” – mondta a bennfentes.

Szerinted mi lehet az igazság? Vajon végleg megromlott a sztárpár kapcsolata – és ehhez lehet bármi köze a Csillag születik című mozinak, vagy Lady Gagának? Írd meg nekünk a véleményedet kommentben, kíváncsiak vagyunk!

Fotó: Getty, Instagram


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X