Főoldal > AKTUÁLIS > Mi az igazság Lady Gaga és Bradley Cooper kapcsolatáról?

Mi az igazság Lady Gaga és Bradley Cooper kapcsolatáról?

barátságBradley Cooperkülföldi sztárLady Gagaszerelemsztár
0

Írta:

A Csillag születik című mozi két főszereplőjét az októberi premier óta folyamatosan összeboronálják a pletykálkodók, ráadásul Lady Gaga és vőlegénye pár napja az eljegyzésüket is felbontották. Mi lehet az igazság? Tényleg titkos románc szövődik a két híresség közt, vagy másról van itt szó?

Akár nézted az idei Oscar gálát, akár nem, egy dolgot szinte biztosan láttál: Lady Gaga és Bradley Cooper közös produkcióját, amikor a Csillag születik című filmjük leghíresebb dalát, a Shallow-t adták elő. A két sztár közti kémia megörjítette a netezőket, és minden eddiginél többen kezdtek arról suttogni, hogy ők ketten tényleg összejöttek. Főleg, mert néhány nappal korábban jött a hír: az énekesnő és vőlegénye, Christian Carino felbontották eljegyzésüket. Különös, ugye?

Nos, ezzel a Prevention által megkérdezett kapcsolat- és család-pszichoterapeuta nem ért egyet: Paul Hokemeyer szerint ugyanis mindössze egy olyan mély és kölcsönös tiszteletről, csodálatról van itt szó két ember közt, ami bárki számára “frissítő és inspiráló” lehet. Illetve a szakértő szerint azt bizonyítja, hogy férfi és nő viszonyulhat egymáshoz egyenlő partnerként, sebezhető emberi lényként, akik egymásban keresnek támaszt, és segítik a másikat, hogy önmaguk jobb verzióivá váljanak. Leegyszerűsítve a szakértő szerint Gaga és Cooper csak jó barátok, nincs ebben semmi különös.

Hát, nem tudjuk, végül is melyik tábornak van igaza – szerelmesek-e vagy barátok -, de az tény, hogy ilyen kémiát nem mindenkivel élhetünk át az életben…

És ha már a sebezhetőséget említettük, Lady Gaga bizony kapott is testi és lelki sebeket eddigi élete során. Mindössze 19 éves volt, amikor megerőszakolta őt egy producer. A dologról senki sem tudott, ő pedig próbálta kitörölni az agyából, de persze sehogy sem tudta. Aztán amikor szembenézett ezzel a dologgal, egy hatalmas, ronda szörnyeteget látott – ahogy ő fogalmaz.

A szembenézés a gyógyulás nélkülözhetetlen eleme, de Lady Gagának ez elég nehezen megy: poszttraumás stressz szindrómát (PTSD) állapítottak meg nála, ami azzal jár, hogy néha kábultnak érzi magát, máskor kifullad, megint máskor egyszerűen csak a semmibe bámul vagy elkezd sírni.

A világsztár abban is biztos, hogy a 19 évesen átélt trauma összefüggésben áll másik betegségével, az idegek fájdalmát okozó fibromyalgiával. Az orvosok pontosan nem tudják, mi okozza ezt a betegséget, de sokan egyetértenek abban, hogy a trauma gyakori kiváltóok lehet. Néhány további tényező súlyosbíthatja a betegség tüneteit, mint például a genetikai tényezők, illetve más betegségek. Lady Gaga esetében pedig a kemény fizikai igénybevételt jelentő turnézás is.

„Nagyon felzaklat, amikor az emberek azt hiszik, a fibromyalgia nem is valós dolog” – mondta az énekesnő. Majd hozzátette: szerinte a szorongás, a depresszió, a PTSD, a trauma és a pánikbetegség hozzájárul ahhoz, hogy az idegrendszer túlvezéreltté válik, és ez vezet az idegek tartós fájdalmához.

A világsztár azt is szeretné elérni, hogy az emberek legyenek egy kicsit együttérzőbbek azokkal szemben, akik nap mint nap krónikus fájdalmakkal néznek szemben, mert – és itt ismét őt idézzük – így is elég kemény, hogy minden nap úgy kell felkelned, hogy nem tudod, aznap vajon hogyan fogod érezni magad.

Ami Lady Gagát illeti, azt mondja, minden nap egyre jobban van, és nagyon hálás az orvosainak azért, hogy óvják egészségét és segítenek neki, hogy mindig színpadkész lehessen, amikor szükséges.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X