Főoldal > AKTUÁLIS > Lady Gagát sosem láttuk még ilyen szépnek!

Lady Gagát sosem láttuk még ilyen szépnek!

botrányénekesnőLady Gagaöltözéksztár
0

Írta: and

Ha azt mondjuk: Lady Gaga, akkor ugye neked sem az elegancia, a visszafogott stílusosság és a glamúros megjelenés

Ha azt mondjuk: Lady Gaga, akkor ugye neked sem az elegancia, a visszafogott stílusosság és a glamúros megjelenés jut először eszedbe? Az Emmy-díjátadó gálára viszont éppen egy olyan szettet választott a világsztár, ami visszafogottságával, szépségével keltett stílusos, egyszerű és nagyszerű benyomást.

A híresség egyik oldalán pánt nélküli, földig érő, fekete Brandon Maxwell ruhában érkezett a gálára, és a dizájner – aki nemcsak hogy stylistként segítette a világsztárt, hanem egyben jó barátja is – azt mondta, Gaga ezen a vörös szőnyeges eseményen Grace Kelly-t szerette volna megidézni.

lady-gaga-01-600x800.gif ()

Ehhez persze a megfelelő ruha mellett kifinomult ékszerekre és csodálatos sminkre is szüksége volt. Ez utóbbit Sarah Nicole Tanno, a Marc Jacobs Beauty sminkmestere készítette el számára – alig fél óra alatt, és azt mondta, egy friss és szexi, ugyanakkor nem túl látványos, de glamúros hatású makeup elkészítésére törekedett.

Sokan persze nemcsak a sminkjét és a ruháját, hanem az alakját is megszemlélték, és bizony még a rossz nyelveknek is be kellett látniuk: Lady Gaga megint csinosabb lett. Nemrég mi is megírtuk, hogy teltebb alakjával is elégedett, és nem szégyelli, hogy felszaladt rá pár kiló, de aztán valószínűleg egy kicsit több jógázással és odafigyeléssel ezek a kilók le is mentek.

Alakja és kinézete miatt számos negatív kritikát kapott már a múltban is, mások viszont inkább annak örülnek, hogy az énekesnő végre egészségesen néz ki. Mert bizony volt arra példa, hogy túlzásba vitte a fogyókúrázást.

Az is előfordult, hogy veszélyes dolgokkal tartotta meg vékonyságát – ennek eredményeként 2009-ben hatszor került kórházba, mert alig evett valamit. Nem is csoda, hogy a teste nem bírta a megterhelést, és folyamatosan vészjeleket küldött neki. Egyik koncertjén például elesett a kimerültségtől, egy következő fellépést pedig le is kellett mondania, mert rosszul lett a színfalak mögött.
 
Lady Gaga háta mögött arról is pletykálnak, hogy anno Monster Ball turnéjára bébiétel-diétával fogyott le. Később pedig étel helyett alkoholból próbált kalóriákhoz jutni, ami csökkenti ugyan az esetleges szorongást, és biztosít némi kalóriát a szervezet számára, viszont hosszú távon senkinek sem ajánlott, mivel a szükséges vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz az italokból nem lehet hozzájutni.
 
Az énekesnő nem erősítette meg, de nem is cáfolta ezeket az információkat. Később viszont egy brit lap kérdésére úgy fogalmazott, hogy egészséges popsztár-diétán van. „Nem eszem kenyeret, csak zöldségeket, sovány húst és halat” – árulta el.

gaga2.jpg ()
 
De a sztár koreográfusa, Laurie Ann Gibson szerint a híresség étrendje nem ennyire egyoldalú, sőt, gyakran eszik azért mást is, mint zöldségeket és sovány húsokat. Rendszerint tofut, pulykahúst, humuszt és kókusztejet fogyaszt. Emellett néha elrágcsál egy-két szelet pirítóst, olykor pedig néhány korty fehérborral is kedvez magának.
 
Lady Gaga 2013 februárjában csípőműtéten esett át, emiatt egy ideig hanyagolnia kellett a táncórákat, de azt elmondta, hogy egyik kedvenc mozgásformája, a jóga továbbra is része a mindennapjainak.
 
Mások arról suttognak, hogy orrplasztikának is alávetette magát, ugyanis nózija kisebbnek és vékonyabbnak tűnik, mint amilyen korábban volt. De a sztár ezt cáfolta, hozzátéve, hogy rajta – sok kollégájával és kolléganőjével ellentétben – minden természetes, és ő büszke is erre.

Fotó: People, Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X