Főoldal > AKTUÁLIS > Ez fájhatott Kate Hudsonnak

Ez fájhatott Kate Hudsonnak

arckezeléskate hudsonkozmetikakülföldi sztárszépségszínésznősztár
0

Írta:

A szőke színésznő elég egyedi módon töltötte az énidejét néhány napja, amikor szépsége érdekében a következőre vállalkozott.

A szépségért meg kell szenvedni, tartja a mondás, és ezt Kate Hudson esete is igazolhatja. A 40 éves színésznő arcbőrét néhány napja egy Kristine nevű hölgy vette kezelésbe, és egy, a következő videó tanúsága szerint bizony nem fájdalommentes kezelésben részesítette Kate-et.

Bár a háromgyerekes sztáranyuka nem üvölt a félelemtől, egy aúút azért megereszt, illetve a videón látni fogod megjegyzését, mely szerint: “My face is on fire”, vagyis “ég az arcom”.

A kellemetlenség szerencsére nem tartott sokáig, Kate arcát egy fehér, vitaminos arcmaszk hűtötte le.

Rajongói egyébként talán nem is értik, mi szüksége az ilyesmire, hiszen efféle “kínzások” nélkül is gyönyörű. A bőrápolásra és bőrvédelemre évek óta nagyon odafigyel, csakúgy, mint a rengeteg mozgásra és a táplálkozásra is.

Harmadik gyermekének születése után csatlakozott a Weight Watchers súlycsökkentő programhoz, mellyel nemcsak a szülés után rajta maradt pluszkilókat szeretné leadni, hanem hosszú távon a kiegyensúlyozott, egészséges étrend fenntartása a célja.

Fotó: Getty


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X