Főoldal > AKTUÁLIS > Gyümölcshoroszkóp – te vagy az ideális szerető?

Gyümölcshoroszkóp – te vagy az ideális szerető?

ezotériagyümölcshoroszkóp
0

Írta:

Ha esetleg nem lennél tisztában azzal, hogy milyen ember vagy, de nagyon is jól tudod, melyik gyümölcsöket szereted leginkább, akkor az alábbi gyümölcshoroszkóp segíthet neked az önmegismerésben.

Alma – Oroszlán

Ha az alma a kedvenc gyümölcsöd, extravagáns, lobbanékony és szókimondó vagy. Általában gyorsan tudsz döntést hozni. Majd szétfeszít a pozitív energia, imádod az életet, az utazást. Partnereddel elbűvölő és figyelmes vagy még akkor is, ha éppen nem úgy alakulnak a dolgok körülötted, ahogy azt szeretnéd.

Ananász – Ikrek

Gyorsan döntesz és még gyorsabban cselekszel. Bátran mész az új kihívások elébe. Kimagasló szervezési képességgel rendelkezel. Őszinteség és becsületesség jellemez másokkal szemben. Ugyan nem kötsz könnyen barátságot, ám ha mégis, akkor az egy életre szól. A partneredet ugyan elbűvölik ragyogó tulajdonságaid, mégis gyakran csalódott, hogy nem tudod kimutatni a szereteted iránta.

Banán – Mérleg

A banán szerelmese szerető, kedves és melegszívű. A kívülállók gyakran kihasználják kedves természetedet és az adott helyzetből adódó sérülékenységedet.  A partneredet minden szempontból isteníted: a szellemi képességeiért ugyanúgy, mint a szépségéért és fizikumáért. Kedves természetedből adódóan a párkapcsolataid mindig nyugodtak és harmonikusak.

Cseresznye – Szűz

Ha a cseresznye a kedvenc gyümölcsöd, az élet bizony nem mindig kegyes hozzád. Gyakran éled meg a végleteket: egyszer fent, egyszer lent. Nagy a képzelőerőd és sokszor csinálsz olyasmit, amiben kiélheted az alkotásvágyadat. Nagyon őszinte és lojális partner vagy, de nehezen tudod kimutatni az érzelmeidet.

Görögdinnye – Halak

Konzervatív és szerény a természeted, néha hajlamos vagy a túlérzékenységre. Megfontoltság jellemez, nem lehet téged semmibe se egykönnyen belerángatni. Amikor partnert választasz, a szellemi képességeket sokkal többre tartod, mint a küllemet vagy a szenvedélyt. Visszahúzódó természeted miatt sokszor kényelmetlenül érzed magad, ha ki kell mutatnod az érzelmeidet.

Körte – Vízöntő

Amikor komolyan odafigyelsz valamire, azt sikeresen végig is viszed. Szükségét érzed annak, hogy szinte azonnal meglásd a munkád eredményét. Szereted a szellemi kihívást és élvezed a komoly, hosszú beszélgetéseket. Rendkívül nyitott vagy, nagyon könnyen kötsz barátságot bárkivel.

Meggy – Nyilas

Kifejezetten komoly, megfontolt és a végletekig megbízható ember vagy. Szereted a társaságot, de azt már megválogatod, hogy kinek a társaságát választod. Hajlasz a makacsságra, de ez nem azt jelenti, hogy keményfejű lennél. Gyors és éles eszű emberként mindig biztos a helyed magasabb pozíciókban. Olyan partnerre van szükséged, aki eszes, és bármennyire fontos számodra a szenvedély, azért az önmagában még nem elég.

Őszibarack – Bak

Mint egy igazi barack, hamvas és édes vagy. Imádod a csillogást, pompát, fényűzést. Nyíltságod és őszinteséged csak fokozza a belőled sugárzó vonzerőt. Gyorsan megbocsátasz, hamar elfelejted a kellemetlen dolgokat. Független és ambiciózus természet jellemez, mindez roppant sikeressé tesz. Te vagy az ideális szerető, tűzzel teli és szenvedélyes, ugyanakkor őszinte és hűséges. Barátaid ritka kincsként tartanak számon és te is nagyra értékeled őket.

Narancs – Bika

Ha a narancsot választottad kedvenc gyümölcsödnek, akkor hatalmas türelmed, kitartásod és akaraterőd van. Szeretsz lassan, de nagyon alaposan dolgozni és még a kemény munka kilátása sem tud elrettenteni attól, hogy a magad módján végezd el a feladatod. Hajlamos vagy arra, hogy félénk légy, bizonyos helyzetekben túlságosan is visszahúzódó vagy. Barátaid gyakran fordulnak hozzád tanácsért, őszintének és megbízhatónak tartanak. A konfliktushelyzeteket baráti és partnerkapcsolataidban is minden áron elkerülöd.

Sárgadinnye – Skorpió

Bátor vagy, a félelmet hírből sem ismered. Mindemellett megfontolt vagy és alaposan mérlegelsz, mielőtt cselekednél. Jó humorérzéked és a vele együtt járó nagyvonalú természeted a legtöbb ember számára kellemes társasággá tesz. Szeretsz új emberekkel találkozni és új helyeket felfedezni.

Szilva – Kos

Gyakran mutatod magad olyannak, akinek megingathatlan elképzelései vannak. Téged befolyásolni igazi kihívás. Hajlasz arra, hogy szélsőségesen szeress vagy utasíts el valamit, miközben folyamatosan uralnád a helyzetet.  Amilyen erős egyéniség vagy kifelé, legalább annyira erőteljes odaadásod a partnereddel szemben. Mindenben a kedvében jársz, az erős akaratodat pedig otthonodon kívül érvényesíted. Barátaidért képes lennél akár tűzbe menni. Ha őket bántják úgy érzed, mintha téged bántanának.

Szőlő – Rák

Érzelmi életed olyan, mint a hullámvasút: szerelmed gyorsan fellobban, de amilyen hirtelen jött, ugyanolyan hamar el is múlik. A szépség minden formáját kedveled, beleértve a szép küllemű embereket is. Nyitott, udvarias és barátságos természeted miatt nagyon népszerű társasági ember vagy. Szereted az életet: bármit csinálsz, azt élvezettel teszed, az öltözködéstől kezdve a mindennapi tevékenységekig. A partnerednek ugyanannyira kell élveznie az élet kis és nagy dolgait mint neked.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X