Főoldal > AKTUÁLIS > Jada Pinkett Smith izgi szerkóban parádézott

Jada Pinkett Smith izgi szerkóban parádézott

jada pinkett smithkülföldi sztárpremierszínésznősztár
0

Írta:

Imádjuk, hogy ennyire nem veszi magát komolyan.

Mi a magunk részéről mindig örülünk annak, ha látunk egy hollywoodi sztárt, aki üdítő kivételként nem akar folyton tökéletes lenni, sőt, alkalmanként egyáltalán nem veszi magát komolyan. A legutóbb Jada Pinkett Smith-ről láttunk olyan képeket, melyek alapján elmondhatjuk: igen, ő is viccesre veszi a figurát mostanában – már legalábbis, ami az öltözködését illeti.

Ugyanis egyrészt néhány napja a Jimmy Kimmel Live című műsorban sikerült egy elég érdekes szerelésben megjelennie – a képeket ide kattintva nézheted meg -, másrészt az Aladdin Los Angeles-i premierjén az alábbi képet lőtte róla egy fotós.

LOS ANGELES, CALIFORNIA - MAY 21: Jada Pinkett Smith attends the premiere of Disney's "Aladdin" on May 21, 2019 in Los Angeles, California. (Photo by Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Amit viszont nagyon komolyan vesz, az az edzés: Will Smith felesége nem hagyna ki egyetlen alkalmat sem a konditeremben!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

That three generational thing✨

Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith) által megosztott bejegyzés, Szept 23., 2018, időpont: 2:03 (PDT időzóna szerint)

A fenti képet nézve szinte hihetetlen, hogy Jada egyébként nem tölt minden nap órákat az edzőteremben: szerinte inkább a “többször keveset” a célravezető, illetve a folytonosság a lényeg. Ő például minden nap 20 percet kardiózik, és összesen 45 percnél több időt sosem tölt az edzőteremben. Emellett fehérjedús étrendet követ, az édességekkel pedig óvatos.

Fotók: Getty, Instagram


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X