Főoldal > AKTUÁLIS > Megacuki: így ünnepelte első szülinapját Eva Longoria kisfia

Megacuki: így ünnepelte első szülinapját Eva Longoria kisfia

Eva Longoriakülföldi sztárszínésznősztárszületésnapszületett feleségek
0

Írta:

A kis Santiagónak szó szerint mesés születésnapja volt.

Sokan úgy gondolják, egy-kétéves babáknak még nem érdemes világra szóló szülinapi bulit szervezni, mert a csöppségek úgysem fognak emlékezni rá. Eva Longoria viszont gondolt egyet, és kisfiát, Santiagót első szülinapján egy igazán különleges helyre vitte: a kaliforniai Disneylandbe.

És természetesen a csodás napról az Instán is posztolt, köszönetet mondva mindazoknak, akik segítettek különlegessé tenni Santiago szülinapját – különösen az alábbi képen látható “srácnak”, Mickey-nek.

A Született feleségek színésznőjének mindene a kisfia, épp ezért nem is siette el alakjának visszanyerését a szülés után. Fokozatosan kezdett odafigyelni, mit eszik és mikor, illetve a sportoláshoz is apránként szoktatta hozzá a szervezetét – manapság már kőkemény súlyzós edzéseken izzad, és persze valószínűleg kardiózik is.

Eva néhány hónapon belül visszanyerte az alakját, ami szerintünk annak is nagyban köszönhető, hogy remek alapokkal rendelkezik: évtizedek óta sportol, sőt, mielőtt színésznő lett, aerobik oktatóként is dolgozott.

Fotók: Instagram


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X