Főoldal > AKTUÁLIS > Eva Longoria visszanyerte várandóssága előtti alakját

Eva Longoria visszanyerte várandóssága előtti alakját

bikiniEva Longoriakülföldi sztársztárszületett feleség
0

Írta:

Bikiniben bizonyítja, hogy ez tényleg így van.

Mint azt márciusban már mi is megírtuk, Eva Longoria egyre jobb formában van a szülés után. A napokban pedig büszkén “jelentette” a világnak Instagramon, hogy már bikinit is bátran viselhet – természetesen nem mással, mint néhány kétrészes fürdőruciban lőtt képpel.

Az egyik ilyen felvételt megmutatjuk mi is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ohmmmm or Ommmmm depending who you are 😎

Eva Longoria Baston (@evalongoria) által megosztott bejegyzés, Ápr 22., 2019, időpont: 10:56 (PDT időzóna szerint)

Eva a szülés után nem rohant azonnal edzőhöz és dietetikushoz, mondván, hogy azonnal le akar fogyni – ő sokkal türelmesebb volt magához. Kisfia, Santiago június közepén született, ő pedig csak ősszel kezdett valamivel jobban odafigyelni étrendjére, illetve változtatott egy picit sportolási szokásain is. De, mint ezt akkor elmondta, semmit sem csinál görcsösen és nem erőlteti a dolgokat – csupán bevezetett néhány kisebb változtatást, aztán majd kiderül, ezek mennyire működnek.

„Jobban figyelek arra, mit eszem, és bár még mindig szeretek jógázni, emellett mostanság inkább súlyzós edzéseket szoktam beiktatni. Nagyon komoly súlyzós edzéseket” – nyilatkozta.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

It’s Monday, let’s get to it!! 💪🏼

Eva Longoria Baston (@evalongoria) által megosztott bejegyzés, Ápr 8., 2019, időpont: 10:31 (PDT időzóna szerint)

A 44 éves sztáranyuka valószínűleg remek hozzáállásának is köszönheti, hogy boldog, mosolygós mami (neki is vannak nehézségei, de igyekszik nem a problémákon görcsölni).

Eva egyébként remek alapokkal rendelkezett: aerobik oktatóból lett színésznő, tehát nem túlzás azt mondani, hogy a mozgás évek, sőt évtizedek óta a lételeme. Korábban napi másfél-két órát sportolt, ügyelve arra, hogy ez soha ne legyen rutinszerű elfoglaltság. Ha egyik nap például jógázott, másnap kardió és súlyzós gyakorlatok jöttek, vagy úszni ment, harmadnap pedig a barátaival túrázott egyet.

Ehhez a változatos edzéstervhez átgondolt étkezés is társult nála. „Abban is hiszek, hogy ami nem válik be, azt nem szabad erőltetni. Erre remek példa, hogy egy évig vegetáriánus voltam, és szinte csak zöldségeken, salátákon, friss gyümölcsön éltem. Tudom, ez elég szigorú felfogás, de azt hittem, működni fog. Nem így történt. Egy idő után rádöbbentem, hogy hiányzik a hús, ezért olykor ez is belefér az étrendembe” – nyilatkozta korábban.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X