Főoldal > AKTUÁLIS > Egyre jobb formában van Eva Longoria

Egyre jobb formában van Eva Longoria

Eva Longoriafittfürdőruhakismamakülföldi sztárszexisztárvideó
0

Írta:

Izmos karjai is elárulják, milyen komolyan veszi az edzéseket – nézd csak meg az alábbi videót!

Bár a rossz nyelvek szerint még mindig fényévekre van a Született feleségekben látott bombaalaktól, szerintünk más a helyzet: Eva Longoria egyre jobb formába lendül kisfia születése után, amit nemrég egy baráti összejövetelen készült “fürdőruhában táncolós” videónak köszönhetően az egész világ látott. Nézd csak meg izmos karjait – mi bizonyíthatná még jobban, hogy a 43 éves színésznő egyre komolyabban veszi az edzéseket?

Eva a szülés után nem rohant azonnal edzőhöz és dietetikushoz, mondván, hogy azonnal le akar fogyni – ő sokkal türelmesebb volt magához. Kisfia, Santiago június közepén született, ő pedig csak ősszel kezdett valamivel jobban odafigyelni étrendjére, illetve változtatott egy picit sportolási szokásain is. De, mint ezt akkor elmondta, semmit sem csinál görcsösen és nem erőlteti a dolgokat – csupán bevezetett néhány kisebb változtatást, aztán majd kiderül, ezek mennyire működnek.

„Jobban figyelek arra, mit eszem, és bár még mindig szeretek jógázni, emellett mostanság inkább súlyzós edzéseket szoktam beiktatni. Nagyon komoly súlyzós edzéseket” – nyilatkozta, szerintünk azért csak félig komolyan a sztáranyuka, aki valószínűleg remek hozzáállásának is köszönheti, hogy boldog, mosolygós mami (neki is vannak nehézségei, de igyekszik nem a problémákon görcsölni).

Eva egyébként remek alapokkal rendelkezett: aerobik oktatóból lett színésznő, tehát nem túlzás azt mondani, hogy a mozgás évek, sőt évtizedek óta a lételeme. Korábban napi másfél-két órát sportolt, ügyelve arra, hogy ez soha ne legyen rutinszerű elfoglaltság. Ha egyik nap például jógázott, másnap kardió és súlyzós gyakorlatok jöttek, vagy úszni ment, harmadnap pedig a barátaival túrázott egyet.

Ehhez a változatos edzéstervhez átgondolt étkezés is társult nála. „Abban is hiszek, hogy ami nem válik be, azt nem szabad erőltetni. Erre remek példa, hogy egy évig vegetáriánus voltam, és szinte csak zöldségeken, salátákon, friss gyümölcsön éltem. Tudom, ez elég szigorú felfogás, de azt hittem, működni fog. Nem így történt. Egy idő után rádöbbentem, hogy hiányzik a hús, ezért olykor ez is belefér az étrendembe” – nyilatkozta korábban.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X