Főoldal > AKTUÁLIS > Eva Longoria kisbabája elképeszteőn cuki

Eva Longoria kisbabája elképeszteőn cuki

Eva Longoriakismamakülföldi sztárszínésznősztársztáranyuka
0

Írta:

Az ő Instagram-posztjait egyszerűen nem tudjuk megunni!

Van pár híresség, akik egy idő után unalmassá válnak a közösségi médiában, mert a legtöbbször ugyanarról a témáról posztolnak. Eva Longoriával viszont ez szerintünk soha nem történhet meg, annak ellenére sem, hogy elég rendszeresen oszt meg képeket a kisfiáról. Santiago viszont egyszerűen annyira cuki, hogy a Született feleségek sztárjának helyében a róla készült fotókat mi sem tudnánk csak magunknak megtartani.

Eva legutóbb Miamiba vitte magával kisfiát, ahol férjével részt vettek néhány fontos eseményen is, de a színésznő és anyuka számára valószínűleg itt is a kisfiával töltött pillanatok voltak a legkülönlegesebbek – meg is örökítettek ezek közül néhányat, a fotókat pedig Instán láthattuk.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Miami Mornings 🌞

Eva Longoria Baston (@evalongoria) által megosztott bejegyzés, Dec 8., 2018, időpont: 7:58 (PST időzóna szerint)

Eva a szülés után nemrég kezdett valamivel jobban odafigyelni étrendjére, illetve változtatott egy picit sportolási szokásain is. De, mint mondta, semmit sem csinál görcsösen és nem erőlteti a dolgokat – egyelőre arról van szó, hogy bevezetett néhány kisebb változtatást, aztán majd kiderül, ezek mennyire működnek.

„Jobban figyelek arra, mit eszem, és bár még mindig szeretek jógázni, emellett mostanság inkább súlyzós edzéseket szoktam beiktatni. Nagyon komoly súlyzós edzéseket” – nyilatkozta, szerintünk azért csak félig komolyan.

Majd hozzátette: fontos volt számára, hogy a szülés után elég időt adjon magának a testi-lelki regenerálódásra, mielőtt újra elkezd diétán és mozgáson gondolkodni. Nem akart egy lenni azon sztárkismamák közül, akik a szülés után az elsők közt személyi edzőjüket hívják fel, a kórházból pedig első útjuk az edzőterembe vezet (ez így nyilván túlzás, de szerintünk értitek).

Eva egyébként remek alapokkal rendelkezett: aerobik oktatóból lett színésznő, tehát nem túlzás azt mondani, hogy a mozgás évek, sőt évtizedek óta a lételeme. Korábban napi másfél-két órát sportolt, ügyelve arra, hogy ez soha ne legyen rutinszerű elfoglaltság. Ha egyik nap például jógázott, másnap kardió és súlyzós gyakorlatok jöttek, vagy úszni ment, harmadnap pedig a barátaival túrázott egyet.

Ehhez a változatos edzéstervhez átgondolt étkezés is társult nála. „Abban is hiszek, hogy ami nem válik be, azt nem szabad erőltetni. Erre remek példa, hogy egy évig vegetáriánus voltam, és szinte csak zöldségeken, salátákon, friss gyümölcsön éltem. Tudom, ez elég szigorú felfogás, de azt hittem, működni fog. Nem így történt. Egy idő után rádöbbentem, hogy hiányzik a hús, ezért olykor ez is belefér az étrendembe” – nyilatkozta korábban.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X