Főoldal > AKTUÁLIS > Meztelen csillagjegyek: pasihoroszkóp

Meztelen csillagjegyek: pasihoroszkóp

horoszkóp
0

Írta:

A kapcsolati örökhoroszkópban eláruljuk, hogyan szerezd és tartsd is meg álmaid pasiját, vagy épp miként szabadulj meg tőle…

Kos 03. 21.–04. 20.

Belekóstolhasz az örök élet vizébe egy Kos pasi mellett… Ő ugyanis lélekben örökké tini marad, és állandóan tele van energiával. Imádja a kihívásokat, és bátran fejest ugrik az életbe.

Hogyan szedd fel?  Semmiképp se mesélj neki első randin álmaid esküvői ruhájáról és a tervezett gyerekeid neveiről – a világ végére futna előled. Számára ugyanis baromi nehéz elköteleződni valaki mellett.

Hogyan tartsd meg?  Nem szereti az unalmas hétköznapokat. Ha azt akarod, hogy kitartson melletted, inspiráld újabb és újabb célok megvalósítására – még akkor is, ha úgy tűnik, néha elveszíti a lelkesedését. A Kos srác mindig hazatalál, ha tudja, hogy szeretettel várják, nem pedig elvárásokkal.

Hogyan szakíts vele?  Ha úgy döntöttél, hogy útnak ereszted, semmiképpen se tálald ki neki az összes sérelmedet. Ő pontosan tudja, mekkora szerepe volt a kapcsolat tönkretételében, de nagyon kiakad, ha erre figyelmeztetik is. Légy vele finom!

Bika 04. 21.–05. 20.

Ha csak egy jelzővel kellene jellemezni a Bika srácokat, az a makacs lenne – de szerencsére ebben benne van a hűség és az elkötelezettség iránti tisztelet is. Ragaszkodik a megszokott kis életéhez, nem könnyű kimozdítani őt a szinglilétből.

Hogyan szedd fel?  Roppant egyszerű, de egyben nagyon nehéz feladat is felkelteni a figyelmét: légy száz százalékig önmagad! A jegy szülöttei azonnal felismerik a hamisságot.

Hogyan tartsd meg?  Ha egyszer megszelídítettél egy Bikát, sanszos, hogy örökre veled marad – ha jól bánsz vele. A hűségét lojalitással háláld meg, ha pedig nehéz időszaka van, őszintén, hibáztatás nélkül mondd el neki, hogyan érzel, majd kérd a tanácsát, hogyan változtathatnátok közösen.

Hogyan szakíts vele? Családszerető jelleme valószínűleg rád is hatott, és elképzelhetetlennek érzed az életet nélküle – de vele is. A legjobb, ha eltűnsz egy időre a szakítás után, míg begyógyulnak a sebei.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Nem nehéz beleszeretni: intellektusa, ösztönös kíváncsisága mindenkit elbűvöl. Egy gond van csak vele: ez a kereső életösztön állandóan tovább sodorja másvalakihez, gyakran anélkül, hogy befejezte volna, amit igazából el sem kezdett.

Hogyan szedd fel?  Elájul gyönyörűségében, ha magabiztos nővel találkozik, aki pontosan tudja, mit akar, és nincsenek kétségei. Számára a szerelem tanulási folyamat, ezért nem fecsérli az időt olyanokra, akik nem inspirálják.

Hogyan tartsd meg?  Mindig hallgasd meg. Számára az a rémálmok netovábbja, hogy valaki nem figyel rá. Ha meg akarod tartani, el kell fogadnod, hogy a személyében legalább két pasid van egyszerre, de néha mintha száz különböző személyiséggel rendelkezne.

Hogyan szakíts vele?  Ha békében akarod lezárni a kapcsolatot, készülj érvekkel. Nyisd fel a szemét, hogy nem vagytok képesek azt nyújtani egymásnak, amire szükségetek van.

Rák 06. 22.–07. 22.

Ő a zodiákus legérzékenyebb jegye: melegszívű, empatikus, rajongásig szereti a barátait és a családját. Ám időnként összeomlik – nem tudja kezelni azt az intenzitást, amivel megéli az eseményeket.

Hogyan szedd fel?  Ha volt egy exbarátnője, akivel éveken át együtt voltak, nehéz lesz magadra vonnod a figyelmét, hajlamos ugyanis elmerülni a nosztalgiában. Ha azt akarod, hogy észrevegyen, mutasd meg neki, hogy nem hagyod cserben akkor sem, ha totojázik egy-egy döntés meghozatala előtt. Egész nyugodtan tedd meg te az első lépést.

Hogyan tartsd meg?  Tudtad, hogy a rákok – mármint az állatok – képesek egymás segítségével nagyon nagy távolságokat megtenni? Összekapcsolódva araszolnak. Ilyen a Rák szülött is: arra van szüksége, hogy mindig fogd a kezét. Ugyanakkor ne éreztesd vele azt, hogy vezeted, ettől ugyanis elbizonytalanodik, és elmerül az önsajnálatban meg a bizonytalanságban.

Hogyan szakíts vele?  Nagyon finoman. A Rák srácnak még a szakítás közben is óriási szüksége van a szeretetedre. Könnyen lehet, hogy búcsúzáskor azt mondja majd neked: „Tudtam, hogy egy nap elmész majd”. Csak annyit fűzz hozzá: „Sokkal jobban kell bíznod magadban. Megérdemled!”

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Ha egy Oroszlán csavarta el a fejedet, készülj kemény menetre. Ezek a pasik önmegvalósító gépezetek, az egójuknál csak a szívük nagyobb.

Hogyan szedd fel?  Valószínűleg rendkívül kritikus, ám néhányszor megüthette már a bokáját a fene nagy tökéletességmániájával. Ha le akarod nyűgözni, eredetinek és intelligensnek kell lenned, és az sem árt, ha történetesen irtó jól nézel ki.

Hogyan tartsd meg?  Meggyőződése, hogy ő az univerzum központja, de ezt sose ismerné be – ezért ha vigyázni akarsz rá, inkább szeresd az édesen egoista énjét, mintsem hogy megpróbálnád megtörni.

Hogyan szakíts vele?  Ha biztosra akarsz menni, bűnbánó arccal árulj el neki egy titkot a közös múltatokból – amikor szemet vetettél egy másik srácra. Még ha nem is történt semmi köztetek, ez annyira felpiszkálja majd az egóját, hogy valószínűleg elenged majd. Számára ugyanis a hűtlenség legapróbb jele is egyet jelent azzal, hogy nem vagy méltó a szerelmére.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Nocsak, Mr. Perfectre vetettél szemet? Vigyázz, mert nemsokára szembesülsz a Szűz srác tökéletesen párosított zoknikollekciójával, és ábécésorrendbe rendezett magazingyűjteményével! A jegy szülötteinek csodás tulajdonsága a gyakorlatiasság – de épp ezzel tudnak bárkit az őrületbe kergetni.

Hogyan szedd fel?  A gyengéje nem más, mint az esztétikum, ám a szépség iránti rajongása nem csak a külsőségekre, a lelki egyensúlyra is kiterjed. Imádja a tudatos és elszánt nőket, különösen akkor, ha az elkötelezettséget hasznos ügyekbe fektetik. Mesélj a céljaidról, és azokról a dolgokról, amikre a legbüszkébb vagy.

Hogyan tartsd meg?  Nem mindig könnyű az élet vele: pontos terveket igényel, gyűlöli, ha valami nem halad az elméletben előre lekövezett úton. Maximalista elvárásai vannak önmagával és másokkal szemben, ugyanakkor ennek gyakran maga sem tud megfelelni. Türelemmel és kedvességgel enyhíthetsz a perfekcionizmus-mániáján, de elsősorban neked kell elfogadnod, hogy sosem lesz a spontaneitás mintaképe.

Hogyan szakíts vele? Mivel rendkívül kritikus, nem lesz nehéz dolgod. Amint megmutatod neki, a kapcsolat mely pontjai működésképtelenek, látni fogja, hogy igazad van, és ha duzzogva is, de elfogadja a döntést. Büszkébb annál, mintsem hogy olyan kocsi után fusson, ami nem veszi fel.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X