Főoldal > AKTUÁLIS > Peller Anna férje igazi kaméleon

Peller Anna férje igazi kaméleon

átváltozáslukács mikipeller anna
0

Írta:

Peller Anna és Lukács Miki extra cuki páros, ráadásul rendkívül őszinték, akik mindig, minden körülmény között vállalják magukat.

Peller Anna és Lukács Miki házassága irigylésre méltó. A pár nemcsak a magánéletben a tévé kamerái előtt is szuperül kiegészítik egymást. Anna férje, Miki pár nappal ezelőtt egy 18 éves fotót osztott meg magáról, amin piercinggel látható. Miki 18évesen piercinggel…Gondoltuk picit feldobjuk a napotokat” – írta a páros a fotó alá.

És igen, Miki abszolút elvitte a napot:

A piercing mellett az az igazán meglepő, hogy Miki rengeteget változott az évek alatt, volt egy aktív, sportos időszaka is, amiről természetesen fotó is a található Annáék oldalán:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A gyúrós és a csaja – 11 év alatt előnyünkre változtunk 😂😂😂😂 #megváltoztunk #előnyünkreváltoztunk #naplemente #szepsegesaszornyeteg #mobilakézben #love #szeretem #esküvőelőtt

Peller Anna és Lukács Miki (@pelleranna_lukacsmiki) által megosztott bejegyzés, Febr 7., 2019, időpont: 8:53 (PST időzóna szerint)

És milyen most Miki? Teljesen más! A gyúrós életet hátrahagyva, inkább az apaszerep az első számára, ami teljesen jól van így! A sportos évek azonban nem tűntek el nyomtalanul, lábai és karjai még mindig rendkívül izmosak!

Extra cuki család, extra cuki fotókkal!

(címlap fotó: Peller Anna és Lukács Miki/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X