Főoldal > AKTUÁLIS > Smaltig Dalma elárulta karcsúsága titkát

Smaltig Dalma elárulta karcsúsága titkát

karcsúságsmaltig dalmatitok
0

Írta:

Smaltig Dalma remek formában van, elárulta, hogy csinálja.

Smaltig Dalma remek formában van, fürdőruhás fotójától minden követőjének leesett az álla. Az üzletasszony azt is elárulta kommentben, mi a titka: “ha fogyni szeretnék ketozom! Ha meg csak szinten tartom, akkor semmilyet, azaz tisztán étkezem” – írta.

Hát, ennyire egyszerű lenne a recept?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

f r i d a y #mood Balaton nuku, jön az eső, hétvége off 🥴

Dalma Smaltig (@dalmasmaltig) által megosztott bejegyzés, Aug 2., 2019, időpont: 2:06 (PDT időzóna szerint)

Nemrég egyébként Dalma ismét fogszabályozó kapott, amit előreláthatólag 7 hónapig kell hordania.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jajj a röhögős VasLady (már csak a flotta hiányzik) 😁 Szerintem nincs még egy ember a földön aki harmadszor kap fogszabit, mondjuk nem magamat hibáztatom amiért nem sikerült eddig rendbe tenni a fogamat, mert én bizony betartottam minden utó utó kezelő szabályt, hanem azokat a fogorvosokat, akik nagyon jól tudják, hogy felnőtt korban bizony kell az a RETAINER készülék (amit a belső fogívre ragasztanak fel egy speciális anyaggal). A szabályozás végeztével a retainer ÖRÖKRE ott kell legyen, különben úgy jár az ember mint én, aki egy rakat pénzt dobott ki, hogy végezetül eljusson egy korrekt orvoshoz @dr_varga_adrienn – hez akit a @silverdenthungary – ben találtok meg!!! Ha előre Őt választom, már legalább 10 éve csodamosolyom lenne, így segítek mindenkinek, aki most szánná rá magát (megvédve a pénztárcáját is), hogy sosem túl késő belevágni! Tehát még kb 7 hónapig együtt fogok élni egy erős és csillogó társsal 😅☝🏼💪🏼 #silverdenthungary #fogkrémreklámvigyoromlesz #vigyorogjfémmel

Dalma Smaltig (@dalmasmaltig) által megosztott bejegyzés, Júl 28., 2019, időpont: 4:21 (PDT időzóna szerint)

“Jajj a röhögős VasLady (már csak a flotta hiányzik) Szerintem nincs még egy ember a földön aki harmadszor kap fogszabit, mondjuk nem magamat hibáztatom amiért nem sikerült eddig rendbe tenni a fogamat, mert én bizony betartottam minden utó utó kezelő szabályt, hanem azokat a fogorvosokat, akik nagyon jól tudják, hogy felnőtt korban bizony kell az a RETAINER készülék” – írta Smaltig Dalma.

(címlap fotó: Smaltig Dalma/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X