Főoldal > AKTUÁLIS > Kitálalta karcsúsága titkát Hargitai Bea

Kitálalta karcsúsága titkát Hargitai Bea

alakhargitai beatest
0

Írta:

Hargitai Bea nagyon őszinte volt követőivel!

Hargitai Bea megmutatta valódi arcát. A csodálatos modelltől többen kérdezik, mi a titok, hogy tartja magát formában. Bea pedig elárulta és azt is megmutatta, hogy egy jól beállított kép, mi mindenre képes. Le a kalappal Hargitai Bea előtt, hogy rávilágított arra, mi folyik valójában a színfalak mögött, és hogy az Insta-tökéletes világ mégsem annyira tökéletes!

“Lányok! Iszonyat sok üzenetet kapok, hogy milyen jól nézek ki, hogy csinálom, hogy ilyen vékony vagyok, túl vékony vagyok, mi a titok, stb.. elmondom!  Először is, nagyjából odafigyelek, hogy mit eszem.. Kb 80%-ban odafigyelek a maradék 20-ban meg nem érdekel! (Tegnap ettem épp egy üveg Nutellat, és tudjatok mit?! Nem bánom) Intermittent Fastinget csinálok ami azt jelenti, hogy 16 óráig nem eszem és 8 óráig igen.. nem reggelizem (sosem szerettem) kb délben ebédelek és 6-kor nálunk vacsora” – mondta Hargitai Bea, aki saját elmondása szerint imádja a testét, a hurkáival együtt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lanyok! Iszonyat sok uzenetet kapok, hogy milyen jol nezek ki, hogy csinalom, hogy ilyen vekony vagyok, tul vekony vagyok, mi a titok, stb.. elmondom! 😃 Eloszor is, nagyjabol odafigyelek, hogy mit eszem.. Kb 80%-ban odafigyelek a maradek 20-ban meg nem erdekel! (Tegnap ettem epp egy uveg Nutellat 🤷🏼‍♀️ es tudjatok mit?! Nem banom) Intermittent Fastinget csinalok ami azt jelenti, hogy 16 oraig nem eszem es 8 oraig igen.. nem reggelizem (sosem szerettem) kb delben ebedelek es 6-kor nalunk vacsora. Ha kozben megehezem, eszem valamit. Probalok nem enni szenhidratot.. viszont peldaul a ferjem szulinapjan 2 tortat vettem, csak azert, hogy az egyiket en ehessem meg! 😂 De nyilvan nem minden nap van szulinap! Ha megkivanok egy pizzat akkor megeszem! (Ez sem minden nap termeszetesen) A masik!!!Baromi jol tudom, hogy melyik szog all jol nekem!! 16 eves koromtol fotoznak, megtanultam, melyik pozok allnak jol! Tudom, hogy milyen fenyek az elonyosek.. Csinalok magamrol 50 selfie-t amibol 1-et posztolok amin jol nezek ki! A hasam mindig gyenge pontom volt.. mindig felhuzom a csipom (laposabbnak tunik a has) vagy epp a kezemmel takarom a derekam.. ezek kicsit illuziok is lanyok.. mindenki a legjobb oldalat akarja mutatni es legtobbszor EL NE HIGGYETEK!! 😂😂 a fenyekkel, szogekkel hatalmasakat lehet csalni!! ☝🏼🤷🏼‍♀️ Fuzokben, persze, kicsi a derek de levegot nem kapok! 😂 Viszont, en tenyleg meg vagyok elegedve a testemmel sot imadom! Nem cserelnem el egyik hurkam sem! 😂 ez vagyok EN es Nagyon szeretem!  ️♥️ Persze, no vagyok es soha nem fogok belefardni a “tokeletesitesbe” es mindig a legjobbra torekszem.. Mindig uj trukkoket vagy kezeleseket probalok ki de ez szerintem a DNS-unkben van! 😂 Nah es akkor meg a filterekrol nem is beszeltunk! 😂😂😂 (Clarendon filter a legnagyobb kedvencem 😂😂😂) 👉🏼Lapozz a “valosagert” 😂 #ILoveMyBody

Bea Stogel (@beahargitai) által megosztott bejegyzés, Aug 25., 2019, időpont: 9:38 (PDT időzóna szerint)

(címlap fotó: Hargitai Bea/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X