Főoldal > AKTUÁLIS > Megható szerelmi vallomás Kandász Andreától

Megható szerelmi vallomás Kandász Andreától

ázsia expressz 2családférjkandász andreaszerelmi vallomás
0

Írta:

Kandász Andrea és férje 22 éve élnek boldog kapcsolatban.

Kandász Andreát még közelebb került hozzánk az Ázsia Expressz 2. alatt. A műsorvezető imádja a családját, aki ezúttal férjének írt megható üzenetet közösségi oldalán.

“Ha megtaláltad a másik feled, nagyon vigyázz rá! Ápold az érzést, dicsérd, szeresd! Ne a hibáit keresd, mert Neked is neki is van bőven, hiszen ember, hanem az erényeit gondozd minden pillanatban! En 22 éve találtam meg a másik felem. Drukkol, inspirál , szeretettel, simogatással, szelíd kritikával, sohasem ítélkezve . Minden kis sejtecském hipp-hipp hurrázik, amikor velem van és lefagy, amikor nincs a közelemben. Sokan kérdezitek, hogy hogyan bírjuk 24 órában folyamatosan együtt? Mi ilyenkor mindig ra vágjuk egyszerre : hogyan bírjuk akár egy pillanatig is egymás nélkül ? Ő nem szeretett táncolni, én sohasem másztam hegyet korábban! Ő megtanult táncolni, én elkezdtem hegyet mászni” – írta Kandász Andrea.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

#amásikfelem #thetakandász #kandaszhu #theta Ha megtaláltad a másik feled, nagyon vigyázz rá! Ápold az érzést, dícsérd, szeresd! Ne a hibáit keresd, mert Neked is neki is van bőven, hiszen ember, hanem az erényeit gondozd minden pillanatban! En 22 éve találtam meg a másik felem. Drukkol, inspirál , szeretettel, simogatással, szelíd kritikával, sohasem ítelkezve . Minden kis sejtecském hipp-hipp hurrázik, amikor velem van és lefagy, amikor nincs a közelemben. Sokan kérdezitek, hogy hogyan bírjuk 24 órában folyamatosan együtt? Mi ilyenkor mindig ra vágjuk egyszerre : hogyan bírjuk akár egy pillanatig is egymás nélkül ? Ő nem szeretett táncolni, én sohasem másztam hegyet korábban! Ő megtanult táncolni, én elkezdtem hegyet mászni. Mert tudtuk , hogy a másiknak ez fontos . Mert tudtuk, ha ő szereti, akkor ez nem önfeláldozás, hanem ajándék a másiknak. Így automatikusan megszerettük egymás mániáját, hogy mindig együtt lehessünk és a másiknak ne kelljen semmiről sem lemondani. Mi is szoktunk vitatkozni, főleg szakmai kérdésekben, aztán jót nevetünk … mi van? Hiszen ugyanazt mondjuk csak máshogy, mert ő férfi, én pedig nő. Megtanultuk egymást és nagyon vigyázunk egymásra, az érzéseinkre, a másik lelkére , hogy egyetlen sebet se kapjon! Naponta gyakoroljuk . Nem akartam bölcselkedni, ez csak így jött , hogy megosszam Veletek! A másik pocskondiázása, a párokon belüli versengés , szeretnehiány, egopuffogtatás hosszú távon megöli a szerelmet. Csak kapkodom a fejem, amit tapasztalok időnként a házaspárok között. Higgyétek el nem vezet sehova. Gondozzátok a szerelem palántáit minden pillanatban, hogy ne hervadjanak el! Tudom, hogy nem könnyű, de muszáj rá időt szánni ! Ha valamiért érdemes , akkor ezért biztosan ! Ölelés! ❤️ #kandászandimegaferi #azutazásnagykövetevagyok #azanyukáknagykövetevagyok #kandászandivagyok #kandivagyok #azsiaexpressztv2 @azsiaexpressztv2 @kandaszandrea @ferencbalazsborszeki @szuloszoba @thetahealingbyvianna

Kandasz Andrea Official Page (@kandaszandrea) által megosztott bejegyzés, Szept 15., 2019, időpont: 10:02 (PDT időzóna szerint)

(címlap: Kandász Andrea/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X