Főoldal > AKTUÁLIS > 16 kilót fogyott Kandász Andi

16 kilót fogyott Kandász Andi

ázsia expresszfogyáskandász andrea
0

Írta:

Így adta le súlyfeleslegét a műsorvezető.

A TV2-n ismét útjára indult az Ázsia Expressz című műsor, melynek forgatása alatt Kandász Andrea jelentős súlyfeleslegtől szabadult meg: a műsorvezető 16 kilót fogyott. Számunkra is meglepő, hogy volt miből, hiszen Andi mindig is nagyon csinos volt.

Azonban – mint ezt ő maga nemrég a Borsnak elmondta – egy bokaszalag-szakadás miatt jó pár kiló felszaladt rá, mielőtt elrepült volna Ázsiába. “A forgatás elején még merevítőben tettem meg a távot az 50 fokban, ahol rengeteg vizet ittam, ételhez viszont akkor jutottunk, amikor a helyiek megszántak minket, és kaptunk gyümölcsöt vagy főztek nekünk valamit” – mesélte Andi.

A műsorvezető egyébként az Utazás nagyköveteként állandó mozgásban van, Instagramjának tanúsága szerint egyik kedvenc sportja a biciklizés.

De figyel a táplálkozásra is. Nem is csoda, ha irigylésreméltó az alakja!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

#minuszhatodiknap #azsiaexpressztv2 #ezértvállaltam #napiázsia #nailyennemleszekázsiában #azsiaexpressz2 A képen még sminkben..Fotózásra “kigyúrt” külsővel láthattok. Pont ilyen nem leszek az Ázsia Expresszben. Ez is az is én vagyok. Mától minden nap posztolok a nagy kalandról, amely augusztus 26.-án kezdődik a TV2-n! Naplót írtam kinnt. Abból szemezgetek majd. Nagyon sokan kérdezitek, hogy miért vállaltam. Válasz az FB oldalamon es a tv2. Hu -n! Link: https://tv2.hu/musoraink/azsia_expressz/andi_es_zsuzsi Ölelés! ❤️ @kandaszandrea @azsiaexpressztv2 @tv2official @kissmarkdesign @baksanorbert @mattioner @szuloszoba #azutazásnagykövetevagyok #kandászandivagyok #azanyukáknagykövetevagyok #kandivagyok

Kandasz Andrea Official Page (@kandaszandrea) által megosztott bejegyzés, Aug 19., 2019, időpont: 12:25 (PDT időzóna szerint)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

#világörökség #legenda #romantikusséta A legenda, amit az FB és insta Storyban ígértünk… Íme: Történt, hogy a középkori bambergiek városházát akartak építeni, de a püspök- félve a polgárság megerősödésétől, nem adott földet. Az önérzetes lakóknak sem kellett több! Közvetlenül a püspökség bejáratánál egy szigetet építettek a folyóra és cölöpökre emelték a képeken is látható csodás városházát, hogy közvetlenül az orra alá dörgöljék és így bosszantsák a püspököt. Ha ez a versengés nem lett volna, akkor ma a belvárosuk egy lenne a sok jellegzetes német városka közül. Így viszont a Világörökség impozáns tagja, ahol csak úgy romantikusan sétálni is szemet és lelket gyönyörködtető . Ujjé!!💕ölelés!! #bambergcity #germany #azutazásnagykövetevagyok #kandászandivagyok #kandászandimegaferi #worldharitage @kandaszandrea @ferencbalazsborszeki @world_haritage_ @bamberg_de

Kandasz Andrea Official Page (@kandaszandrea) által megosztott bejegyzés, Aug 19., 2019, időpont: 2:05 (PDT időzóna szerint)

Forrás: Borsonline.hu, Fotók: Instagram.com/kandaszandrea


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X