Főoldal > AKTUÁLIS > Elhiszed? Geszler Dorottya 49 éves

Elhiszed? Geszler Dorottya 49 éves

bomba alakgeszler dorottyapilates
0

Írta:

Elképesztő formában van a pilates oktatóként dolgozó Geszler Dorottya.

Geszler Dorottya volt Miss Hungary harmadik helyezett, volt műsorvezető – többek között ő vezette Gundel Takács Gáborral a Játék határok nélkül című műsort – most pedig pilates oktatóként dolgozik. A 49 éves Geszler Dorottya fantasztikus formában van, amit saját elmondása szerint nemcsak a sportnak, hanem a genetikának is köszönhet. Mindenesetre nagyon szerencsés, egyáltalán nem fog rajta az idő:

Elismerő szavakból sincs hiánya, ami a követőket illeti: “Őszi szellő virág pergő. csini vagy jó egészséget és kellemes őszi napokat kívánok” – záporoznak Dorottya fotói alá az ehhez hasonló üzenetek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

#pilates #workshop #yesterday @ligetfitnesswellness #sport #hardwork #september #training #trainer #instasport #weekend #instapilates #mik #instahun #magyarinsta

Dorottya Geszler (@dorottyageszler) által megosztott bejegyzés, Szept 15., 2019, időpont: 6:18 (PDT időzóna szerint)

(Fotó: Geszler Dorottya/Instagram)


További cikkeink a témában

levegő

Tisztább levegő otthon és a bolygón! (x)

Írta:
0

Mostanság egyre nagyobb hangsúly helyeződik a környezetvédelem fontosságára, hiszen mindennapi szokásainkkal – ha nem is vagyunk tudatában – befolyásolhatjuk Földünk sorsát. De miért ne döntenénk tudatosan? Miért ne választanánk olyan termékeket, amikről tudjuk, hogy jótékony hatással vannak környezetünkre? Az Aromax-szal most nem csak saját otthondról gondoskodhatsz, de a bolygó jövőjéről is.

Kövess Facebook-on!
X