Főoldal > AKTUÁLIS > Megmutatta narancsbőrét Czippán Anett

Megmutatta narancsbőrét Czippán Anett

czippán anettnarancsbőrnői test
0

Írta:

Czippán Anett igazán bevállalós!

Czippán Anett nyíltan, őszintén beszélt, hogy fiatalkora óta küzd a narancsbőrrel. “Mindenkinek van olyan testrésze, amit szeret és van olyan, amit ki nem állhat. Én 15 éves korom óta utálom, hogy minden a combjaimra rakódik. Sajnos a méreganyagok is. Legyünk őszinték! Manapság a narancsbőr sokunk testének már-már “része” lett, hiába igyekszünk odafigyelni az ételre és a mozgásra, valahogy csak nem akar szép sima lenni a bőrünk” – írta fotójához Czippán Anett.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mindenkinek van olyan testrésze, amit szeret és van olyan, amit ki nem állhat. Én 15 éves korom óta utálom, hogy minden a combjaimra rakódik. Sajnos a méreganyagok is. Legyünk őszinték! Manapság a narancsbőr sokunk testének már-már “része” lett, hiába igyekszünk odafigyelni az ételre és a mozgásra, valahogy csak nem akar szép sima lenni a bőrünk. Ma már van bátorságom ilyen képet posztolni, mert rábukkantam a GUAM algát tartalmazó termékcsaládra. Sok krémet próbáltam eddig, de nekem ez vált be leginkább. Le a narancsbőrrel!!! @guammagyarorszag #szponzoralttartalom #guammagyarorszag @mrazik_orsolya_fotografus @nannisstyling

Czippán Anett (@czippananett) által megosztott bejegyzés, Okt 7., 2019, időpont: 9:42 (PDT időzóna szerint)

Követői pedig nem voltak restek tanácsot adni a műsorvezetőnek, mit csináljon:

“Még mindig abban hiszek ,hogy sport és táplálkozás. 100%os tiszta étkezéssel (napi 30-50dkg.zöldség,3 liter folyadék,zsírszegény húsok,pékáruk lecsökkentése a megfelelő mennyiségre) ez orvosolható… egy jó dietetikus és a sport csodákra képes” – írta az egyik hozzászóló.

(címlap fotó: Czippán Anett/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X