Főoldal > AKTUÁLIS > Dobó Kata félt a vizsgálattól, megvan az eredmény

Dobó Kata félt a vizsgálattól, megvan az eredmény

Dobó Katamammográfiavizsgálat
0

Írta:

Napok óta rossz érzése volt, végül mégis elment kivizsgálásra Dobó Kata.

Dobó Kata őszintén bevallotta, hogy nem volt túl jó érzése az elmúlt napokban a mammográfiai vizsgálata kapcsán, de összeszedte magát, és elment. Az eredményről is beszámolt.

“Eltelt egy év. Mára kaptam időpontot. Napok óta ott volt bennem egy rossz érzés, vagy félsz, nem is tudom, de gondolom értitek. Tegnap már majdnem le is mondtam, de összeszedtem magam, és elmentem. Mert fontos, mert nem érdemes struccpolitikázni. Minden évben megosztom, hogy voltam, mert szeretném, ha Ti sem tennének! Az utolsó kép azért, mert negatív lett, felesleges volt paráznom, örülök, hogy nem futamodtam meg!” – írta Dobó Kata.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Eltelt egy év. Mára kaptam időpontot. Napok óta ott volt bennem egy rossz érzés, vagy félsz, nem is tudom, de gondolom értitek. Tegnap már majdnem le is mondtam, de összeszedtem magam, és elmentem. Mert fontos, mert nem érdemes struccpolitikázni. Minden évben megosztom, hogy voltam, mert szeretném, ha Ti sem tennének! Az utolsó kép azért, mert negatív lett, felesleges volt paráznom, örülök, hogy nem futamodtam meg! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 #prevencio #mammografia #mellrákszűrés #felelősvagymagadért #csinaljidopontot #rozsakertmedicalcenter #nemreklam #csakidejarok #jolindultanap 🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻

Dobó Kata (@katadobo) által megosztott bejegyzés, Nov 22., 2019, időpont: 1:26 (PST időzóna szerint)

A színésznő nemrég Los Angelesben járt, ahol bemutatták első, saját rendezésű filmjét.

(címlap fotó: Dobó Kata/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X