Főoldal > AKTUÁLIS > Gömöri András Máté előtte-utána fotójáról nem tudod levenni a szemed

Gömöri András Máté előtte-utána fotójáról nem tudod levenni a szemed

előtte-utána fotógömöri andrás mátétestépítés
0

Írta:

Hosszú utat járt be Gömöri András Máté, aki most fantasztikusan néz ki.

Gömöri András Máté a testépítésnek hódol. Nemcsak edz, az étkezésre is nagyon odafigyel. Nem is ragozzuk tovább, mennyire, hiszen az előtte-után fotója mindent megmutat:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A két fotó között kicsivel több mint másfél év telt el… Emlékszel rá, hol voltál és mit csináltál 547 nappal ezelőtt?🤔Én emlékszem ‘a napra’!🔥 Az 547 nappal későbbi éned sírva könyörög, hogy most ne a kifogásaid győzzenek! Legyen a mai az a nap ,amikor elkezdted!🔝A nap amikor elkezdtél tenni azért, hogy egy erősebb testben, magabiztosabb lélekkel végre elérhesd a céljaidat!💥Ne légy türelmetlen☝🏼A szokásokon csak apránként és lassan tudsz változtatni! Kérj segítséget! Kérdezz! Nem megy egyik napról a másikra! A mesterem nélkül én is eltévedtem volna! Köszönöm 🙏🏻@inbacsabi_natural_bodybuilder Ezt az “előtte” fotót nem szoktam mutogatni, de az igazsághoz hozzá tartozik. Én is küzdök azzal, hogy hízékony vagyok 😩viszont így a “hasznos tömeg” is könnyebben jön 😉 Mindennek van előnyös oldala, csak találd meg😉 #start #kezddel #naturalbodybuilding #bodytransformation #GAM #motivation #inbacsabi

András Máté Gömöri | GAM (@gomoriandrasmate) által megosztott bejegyzés, Jan 2., 2020, időpont: 6:59 (PST időzóna szerint)

Ezt az “előtte” fotót nem szoktam mutogatni, de az igazsághoz hozzá tartozik. Én is küzdök azzal, hogy hízékony vagyok 😩viszont így a “hasznos tömeg” is könnyebben jön 😉 Mindennek van előnyös oldala, csak találd meg😉 ” – írta a fotóhoz.

(címlap fotó: Gömöri András Máté/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X