Főoldal > AKTUÁLIS > Koronavírus: Tatár Csilla tabuk nélkül mondta el véleményét

Koronavírus: Tatár Csilla tabuk nélkül mondta el véleményét

koronavírusmegelőzésTatár Csillaterhesség
0

Írta:

Tatár Csilla tabuk nélkül elmondta, mit tesz most, hogy a koronavírus nagy ütemben terjed Magyarországon is.

Tatár Csilla 8 hónapos terhesen hozott egy döntést. Véleményét és a koronavírussal szembeni óvintézkedéseit közösségi oldalán hosszasan taglalta. Végigolvasva a bejegyzést, tökéletesen érthető, mit, miért tesz.

“Ebben a helyzetben is csak azt tudom elmondani, hogy én mit teszek, én hogyan csinálom és mit gondolok…ami óráról, órára nálam is változik. Én minden nyilvános szereplésemet, tv-s interjúkat, podcast felvételeket, díjátadókat, lemondtam. Eddig is lelkes rajongója voltam az online bevásárlásnak, most még a kórházi szülőcsomagot, a kávékapszuláimat, a gyümölcsöket, zöldségeket…szval kb. mindent, a neten rendeltem meg, így jó messzire el tudom kerülni a bevásárlóközpontokat. A hétvégi szállodai kiruccanásunkat -amire egyébként december óta készültünk a férjemmel, ugyanis valószínűleg ez lett volna az utolsó kettesben eltötött hétvégénk az idén😊🙈- lemondtuk” – sorolja döntéseit a koronavírus miatt kialakult helyzetre reagálva Tatár Csilla.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tatár Csilla (@csillatatar) által megosztott bejegyzés, Márc 10., 2020, időpont: 8:24 (PDT időzóna szerint)

“Nincs játszóház, nem járok edzőterembe, van viszont helyette játszótér a szabadlevegőn. Szerencsére a munkáim nagy része ebben a fázisban – vágások, utómunkálatok – itthonról elvégezhetőek. Nem tankoltam fel lisztből, rizsből, tartósélelmiszerekből, mert nem pánikolok, pusztán próbálok felelősségteljes lenni ebben a helyzetben. És igen, a férjem eljár dolgozni és Milán is jár még oviba. (mondjuk nem tudom mi lehet a kis fejében, de múlt héten, mielőtt kivett egy csokit Olivér barátja táskájából megkérdezte tőle, hogy be van-e oltva?🙈) Én pedig 8 hónapos terhes vagyok és élnek körülöttem idősebb emberek is..szval szerintem ebben a helyzetben (is), igenis számítanak az egyéni döntések.🙋‍♀️ Nem kell megvárni, hogy nálunk is nagyobb baj legyen, azon röhögni pedig, hogy milyen hülyék mások, hogy nem élik rendesen az életüket, nem járnak shoppingolni, meg szórakozni ebben a helyzetben… szerintem kifejezetten kínos” – írta Tatár Csilla.

Te egyetértesz a véleményével?

(címlap fotó: Tatár Csilla/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X