Főoldal > AKTUÁLIS > Kevesen jelentettek be úgy válást, ahogy Konkoly Ági

Kevesen jelentettek be úgy válást, ahogy Konkoly Ági

konkoly ágiválás
0

Írta:

Konkoly Ági és férje elválnak, amit példaértékűen jelentettek be a közösségi oldalaikon.

Válik Konkoly Ági és férje, az erről szóló bejegyzést pedig mindenkinek érdemes lenne elolvasnia. Békében, barátságban ért véget a pár kapcsolata.

“…Beszélgethetnénk, oda tudnék bújni hozzá, meg tudnánk nézni egy filmet vagy tervezgethetnénk a jövőnket.. de nem megy. Csak a könnyeim jönnek, mert szeretném mindegyiket, de egyik sem megy. Sírok. Valami nem oké. A könnyeivel küszködik, mert Ő is érzi. Érezzük egy ideje, de azt hittük elmúlik, enyhül vagy valami csoda folytán visszaáll minden a régi kerékvágásba. A távolság viszont csak nő köztünk, amit mindenki érez. Nincs harmadik és semmilyen feldolgozhatatlan dolog nem történt. Egyszerűen elmúlt valami köztünk, aminek a hiányával képtelenek vagyunk élni.
Végleg elválni sohasem fogunk. Örökké ennek a két csodának az anyukája és apukája maradunk. És ez így van jól.. mert így lett megírva..❤️
Nagyon sokat próbálkoztunk, rengeteget őrlődtünk, de rá kellett jönnünk, hogy nem tudjuk folytatni egy párként. Mindkettőnk életében a gyerekek a legfontosabbak, a fókusz így mindig ők lesznek. Örökké hálás leszek, hogy ilyen apukájuk van és hogy ez az egész így meg tud történni.
Nincs dráma, nincs feszültség, szeretet van és elfogadás.
Nem szeretnénk több kérdést, aggódó hívást, kérünk Titeket, hogy tartsátok ezt tiszteletben! Vigyázzatok magatokra!🙏🏻❤️ Ági és Gyuri” – írta Konkoly Ági.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ági Konkoly (@agikonkoly) által megosztott bejegyzés, Márc 23., 2020, időpont: 2:32 (PDT időzóna szerint)

(címlap fotó: Konkoly Ági/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X