Főoldal > AKTUÁLIS > Ábel Anita keményen kiosztotta kommentelőjét

Ábel Anita keményen kiosztotta kommentelőjét

Ábel Anitakommentvita
0

Írta:

Ábel Anita nagyon keményen odaszólt.

Ábel Anitának péksüteményekkel kedveskedett barátnője, akinek boltja is van. Az egyik kommentelő szerint ez ingyen reklám, amire Ábel Anita nagyon kiakadt.

“Kedvesem ! Nekem is van kedvenc üzletem mégsem szállít / ingyen reklámért/ házhoz NEKED Ez csak a posztnak szól téged szeretlek” – szólt a komment, amire Ábel Anita nagyon keményen reagált.

“képzelje minket ismert embereket is lehet szeretni💖önmagunkért! Vannak barátaink, gyerekünk, családunk…ugyanúgy élünk, mint bárki más. Csak látványosabb a munkánk. Vannak emberek, akik szeretnek örömet okozni, mert barátoknak. Ha elolvasta volna a posztot, akkor nem irt volna ilyet. Nem hiszem, hogy ismeri Eszterrel a köztünk levő kapcsolatot! Köszi” – írta Ábel Anita.

(címlap fotó: Ábel Anita/Instagram)


További cikkeink a témában

Bükfürdő

Ilyen egy igazán pazar hétvége Bükfürdőn

Írta:
0

Nemrégiben megújult a Greenfield Hotel Golf&Spa: belső tereik felújításra kerültek, újjászületett spa- és wellnessrészlegük, szobáik új, modern és elegáns külsőt kaptak. Ennek apropóján látogattunk el Bükfürdőre, hogy meglessük, milyen egy igazán pazar külsővel rendelkező hotelben eltöltött hétvége.

Kövess Facebook-on!
X