Főoldal > AKTUÁLIS > Sándor Orsit nem ismerték fel

Sándor Orsit nem ismerték fel

karanténsándor orsiunalom
0

Írta:

Sándor Orsi már nagyon unja a kialakult helyzetet.

Sándor Orsi és családja is jó ideje karanténban van, csak boltba jár le, ahol elmondása szerint alig ismerte meg az árus. A csinos műsorvezető gondolt egyet és előkapott egy extramenő fotót, ahol divatos szettben pózol.

“Én harmadik hete egy tréningruhában, copffal, smink nélkül közlekedem a konyhától a hálószobáig. Tegnap a kisboltban az eladó csak annyit mondott: “Jajj, szia, Te vagy az?” És éreztem, hogy ez nem a maszk miatt volt 😂 ez a karantén lét metamorfózisa. Úgyhogy megörültem, mikor ma előkerült a telefonom mélyéről ez a rég bekészített VAGÁNY KEDD poszt, és láttam, hogy tudnék én normálisan is kinézni, ha akarnék … de a kert és a házimunka még nem reklamált 😄” – írta a fotóhoz Sándor Orsi.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sándor Orsi (@sandor_orsi) által megosztott bejegyzés, Márc 31., 2020, időpont: 9:14 (PDT időzóna szerint)

(címlap: Sándor Orsi/Instagram)


További cikkeink a témában

levegő

Tisztább levegő otthon és a bolygón! (x)

Írta:
0

Mostanság egyre nagyobb hangsúly helyeződik a környezetvédelem fontosságára, hiszen mindennapi szokásainkkal – ha nem is vagyunk tudatában – befolyásolhatjuk Földünk sorsát. De miért ne döntenénk tudatosan? Miért ne választanánk olyan termékeket, amikről tudjuk, hogy jótékony hatással vannak környezetünkre? Az Aromax-szal most nem csak saját otthondról gondoskodhatsz, de a bolygó jövőjéről is.

Kövess Facebook-on!
X