Főoldal > AKTUÁLIS > Tornóczky Anita karanténba kényszerült

Tornóczky Anita karanténba kényszerült

karanténtornóczky anita
0

Írta:

Tornóczky Anita egyelőre a teszt eredményekre vár.

Tornóczky Anita és párja bevállalták, elmentek nyaralni, aminek a következtében itthon karanténba szorultak. Anita egyelőre várja a negatív teszt eredményeket, addigis megmutatta, mennyire klassz helyeken jártak.

“Az aktiv nyaralás után jön a kényszerpihenő. Remélhetőleg csak 4 napig. Ma megvolt az első teszt, a következő után leszek újra “szabadlábon”” – írta Anita.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Anita Tornóczky (@anitatornoczky) által megosztott bejegyzés, Szept 7., 2020, időpont: 9:41 (PDT időzóna szerint)

Nem vagyok az a tengerparton hempergő tipus, inkább az aktív pihenést kedvelem. Szerencsére a párom is. A canyoningot mindíg szerettem: mászol, ereszkedsz, ugrasz, úszol egy folyóban. Miközben olyan közel vagy a természethez, amennyire csak lehet… ” – mesélte magáról Anita.

(címlap fotó: Tornóczky Anita/Instagram)


További cikkeink a témában

levegő

Tisztább levegő otthon és a bolygón! (x)

Írta:
0

Mostanság egyre nagyobb hangsúly helyeződik a környezetvédelem fontosságára, hiszen mindennapi szokásainkkal – ha nem is vagyunk tudatában – befolyásolhatjuk Földünk sorsát. De miért ne döntenénk tudatosan? Miért ne választanánk olyan termékeket, amikről tudjuk, hogy jótékony hatással vannak környezetünkre? Az Aromax-szal most nem csak saját otthondról gondoskodhatsz, de a bolygó jövőjéről is.

Kövess Facebook-on!
X