Főoldal > AKTUÁLIS > Tornóczky Anita már nehezen bírja

Tornóczky Anita már nehezen bírja

kutyaterapeutatornóczky anita
0

Írta:

Tornóczky Anitát akarja mindenki.

Tornóczky Anita kutyaviselkedési terapeuta, akihez annyian fordulnak segítségért, hogy saját elmondása szerint már 24 óra sem elég neki. A hazai sztárvilágból is sokan fordulnak hozzá tanácsért, többek között régi jó barátja, Hajdú Péter, de Liptai Claudia és Görög Zita is kikérte a véleményét.

“Hatalmas öröm számomra, hogy ennyien fordultok hozzám segítségért. Lassan már nem elég a 24 óra, hogy válaszoljak és hogy személyesen ott legyek, ahol fontos a jelenlét.
Igyekszem a legjobb tudásom szerint segíteni mindenkinek és a tapasztalataim alapján inkább a gazdikat kell terelgetni, nem a kutyákat.
Szerencsés esetben kutyaválasztás előtt, vagy egy kölyök tudatos nevelése kapcsán keresnek és ott csak építkezni kell, nincsenek rosszul rögzült dolgok.
Görög Zita is azért fordult hozzám, mert az elejétől “jól akarja csinálni”. Köszönöm a bizalmat!” – írta legfrissebb bejegyzésében Anita.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Anita Tornóczky (@anitatornoczky) által megosztott bejegyzés, Jún 2., 2020, időpont: 9:13 (PDT időzóna szerint)

Hajdú Péter is nagyon elégedett.

“Szeptemberben lesz 24 éve hogy megismerkedtünk a főiskolán. Azóta rengeteg minden történt velünk, de a barátságunk töretlen” – írta a fotóhoz Anita. 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Szeptemberben lesz 24 éve hogy megismerkedtünk a főiskolán. Azóta rengeteg minden történt velünk, de a barátságunk töretlen. Megtisztelt azzal, hogy én lehetek a gyönyörű kislányának a keresztanyukája és most pedig rám bízta az új kis szőrös családtagot, Dennist akinek a nevelésében és csiszolgatásában hathatósan részt veszek. Annyira aggódó “apuka”, hogy simán felhív este tízkor is, ha Denniskének fáj a lába és akkor is igyekszem tanácsokkal ellátni őt😍 Posted @withregram • @hajdu.peter.official Anita 23 éve a barátom és az egyik legjobb kutya viselkedés szakértő🙌🏻🐶 Nagyon sokat segít Dennis nevelésében🐶💪🏻😊 Imádom őt❤️ @anitatornoczky #dennis #tenylegkomisz🙈😅

Anita Tornóczky (@anitatornoczky) által megosztott bejegyzés, Máj 22., 2020, időpont: 12:28 (PDT időzóna szerint)

(címlap fotó: Tornóczky Anita/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X