Főoldal > AKTUÁLIS > Gáspár Evelin nehéz időszakon van túl

Gáspár Evelin nehéz időszakon van túl

gáspár evelininzulinrezisztencia
0

Írta:

Gáspár Evelin egészségügyileg nem volt túl jól az elmúlt időszakban.

Gáspár Evelin mióta hazaért az Ázsia Expressz 2. óta komoly egészségügyi problémákkal kellett szembesülnie. Arcán kiütések lettek, és kiderült, inzulinrezisztenciával küzd.

Tavaly májusban miután hazajöttem az Ázsia Expresszből ez eddig problémamentes, bababőröm kipattogott és pigmentációs problémákat produkált – írja közösségi oldalán Gáspár Evelin, akinek egy kezelésnek köszönhetőnek javult az állapota.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Régóta szerettem volna megosztani a tapasztalataim az arcbőröm újjászületéséről. Tavaly májusban miután hazajöttem az Ázsia Expresszből ez eddig problémamentes, bababőröm kipattogott és pigmentációs problémákat produkált. Felkerestem @budabernadett -et és augusztus végén elkezdtem a @zoskinhealthhungary személyre szabott protollkolját. Bevallom az első pár hónap nem volt kellemes, mert égett, piros volt az arcom és hámlott is folyamatosan. Mivel felvilágosított a Doktor Nő, hogy nagyon erősek a hatóanyagok így türelmesen kitartottam mivel idő kellett mire hozzászokott az arcbőröm. Sőt, motivált, hogy ismerősi körben fantasztikus eredményeket láttam a termékektől. Aztán egyik napról a másikra elmúltak a kellemetlenségek és az arcbőröm gyönyörű, tiszta és pigmentfolt mentes lett. Hogy fokozzuk az eredményt rendszeresen járok a Doktor Nő által tanácsolt arckezelésre. Ezenfelül, elkezdtük a prevenciót a jövőre nézve a Doktor Nővel így remélhetőleg nem lesz szükségem radikális beavatkozásokra az öregedés kapcsán mivel a krémek is nagyon hatásosak. Köszönöm a Medios csapatának a szakértelmet és segítséget, amivel rendbehozták az arcom!❤️ Ui:Tudom, hogy nem olcsó beruházás, de a krémek 6-7 hónapig elegendőek és mellette semmilyen kozmetikai kezelésre nem kell járni. Ha hosszútávra kiszámolod nem sok a különbség🙃 #nemreklam #zoskinhealth #köszönöm❤️ #nofilter

g🌟e (@evelingaspar) által megosztott bejegyzés, Márc 21., 2020, időpont: 9:29 (PDT időzóna szerint)

Hamarosan teljes kivizsgálásra megy, ahol minden eldől. Küzd az inzulinrezisztenciával, és alig várja, hogy kiderüljön: a gyógyszereknek és a diétának köszönhetően javult-e az állapota.

(címlap fotó: Gáspár Evelin/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X