Főoldal > AKTUÁLIS > Horváth Évát nagy veszteség érte

Horváth Évát nagy veszteség érte

cicagyászHorváth Évamacska
0

Írta:

Horváth Éva közösségi oldalán osztotta meg, mi történt velük.

Horváth Éva és családja gyászol, méghozzá kedvencüket vesztették el. A modell-műsorvezető közösségi oldalán fakadt ki, hiszen majdnem 15 éves cicájukat elütötték, és magára hagyták.

““köszönjük” te kedves autós ,aki elvette életét a mi majdnem 15 éves cicánknak Macskusznak 💔 soha nem ment el a ház mellől, most valami megzavarhatta, valószínű azért találtak rá 3 utcával lejjebb az emberek ! “Te kedves kis vezető “ mégsem álltál meg, sőt ott hagytad az út közepén 💔a haldokló állatot , gratulálok 💪 embersegből jeles ❗️A gyerek azóta is keresi, a cicáját hiszem még a pocakomban volt, amikor dorombolt neki 🐈 kívánok Neked hasonló jókat ❗️(köszönjük azoknak , akik viszont megtalálták és most már itt nyugodhat a kertben 🕯)” – írta Horváth Éva.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Horváth Éva (@evahorvathofficial) által megosztott bejegyzés, Máj 4., 2020, időpont: 8:56 (PDT időzóna szerint)

Horváth Éva kisfia, aki most nagyon keresi cicáját, a napokban ünnepelte harmadik születésnapját. Kristóf kész pasi.

(címlap fotó: Horváth Éva/Instagram)


További cikkeink a témában

levegő

Tisztább levegő otthon és a bolygón! (x)

Írta:
0

Mostanság egyre nagyobb hangsúly helyeződik a környezetvédelem fontosságára, hiszen mindennapi szokásainkkal – ha nem is vagyunk tudatában – befolyásolhatjuk Földünk sorsát. De miért ne döntenénk tudatosan? Miért ne választanánk olyan termékeket, amikről tudjuk, hogy jótékony hatással vannak környezetünkre? Az Aromax-szal most nem csak saját otthondról gondoskodhatsz, de a bolygó jövőjéről is.

Kövess Facebook-on!
X