Főoldal > AKTUÁLIS > Tatár Csilla kismamaként heti háromszor-négyszer is fut

Tatár Csilla kismamaként heti háromszor-négyszer is fut

futáskismamaTatár Csilla
0

Írta:

Sok kérdést tettek fel követői Tatár Csillának a futással és a rendszeres sporttal kapcsolatban. A műsorvezető pedig készséggel válaszolt.

Tatár Csilla igazán sportos kismama, akit követői rengeteg kérdéssel árasztottak el, például, hogy szoptatás alatti rendszeres sport miatt nem fél-e hogy nem lesz anyateje vagy éppen mikor fut, mikor mit csinál. A műsorvezető hasznos tippeket mondott követőinek.

Szoptatás mellett lehet futni?

Az orvosom határozott véleménye szerint igen. Ha a terhesség előtt is futottál, nyugodtan lehet folytatni, de nyilván nem ezekben a hetekben kell felkészülni a maratonra.


És az izomláztól nem félsz? Hogy elapasztja a tejet?

Nekem a szülésem után brutális izomlázam volt a hátamban és a karomban. 😅 És ettől függetlenül beindult a tejtermelés.😅 Aztán amikor a 4.5 éves, 21 kilós fiamat emelgetem, könnyen megesik, hogy izomlázam lesz, mégsem aggódik senki amiatt, hogy elapad a tejem.😅 Szóval, nem, nem félek, hogy a futástól elapad a tejem.
Mikor szoktál futni?

Mindig szoptatás után!🤗  Hetente 3-4 szer/30 perc.

Milyen babakocsival futsz?
Imádom a kocsinkat, annak ellenére, hogy ez nem kifejezetten futóbabakocsi, szval csak sík terepen ajánlom futásra használni. (Én a szigeten futok vele a rekortán pályán, Mimi imádja ) Nagyon könnyű kocsi és baromi egyszerű összerakni – válaszolta meg a kérdéseket Tatár Csilla.

A teljes poszt itt olvasható:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jó reggelt!😉🤸‍♀️ A kép tegnap délutáni, de csak most van időm megválaszolni a kérdéseiteket.🤗 Ahogy az előző posztomban is írtam, nem vagyok profi futó, szval csak a saját tapasztalataimat tudom leírni, ha ennél többre vágyik valaki, akkor ajánlom neki ➡️@runellii oldalát!🤗 Szoptatás mellett lehet futni? Az orvosom határozott véleménye szerint igen. Ha a terhesség előtt is futottál, nyugodtan lehet folytatni, de nyílván nem ezekben a hetekben kell felkészülni a maratonra. És az izomláztól nem félsz? Hogy elapasztja a tejet? Nekem a szülésem után brutális izomlázam volt a hátamban és a karomban. 😅 És ettől függetlenül beindult a tejtermelés.😅 Aztán amikor a 4.5 éves, 21 kilós fiamat emelgetem, könnyen megesik, hogy izomlázam lesz, mégsem aggódik senki amiatt, hogy elapad a tejem.😅 Szóval, nem, nem félek, hogy a futástól elapad a tejem. Mikor szoktál futni? Mindig szoptatás után!🤗  Hetente 3-4 szer/30 perc. Milyen babakocsival futsz? Imádom a kocsinkat, annak ellenére, hogy ez nem kifejezetten futóbabakocsi, szval csak sík terepen ajánlom futásra használni. (Én a szigeten futok vele a rekortán pályán, Mimi imádja ) Nagyon könnyű kocsi és baromi egyszerű összerakni. ➡️ Itt rendeltem meg @mamilla_store_official a típusa pedig: Montain Buggy Swift Luxury. Ha nincs futáshoz való kocsid, akkor ajánlani tudom a @fussbabakocsival oldalt, annak idején Milánnal mi is tőlük kaptuk a kocsinkat!🧏‍♀️ Miért futsz? Mert imádom és ha futok, akkor sokkal jobb fej anyuka vagyok!😅 #kérdésekválaszok #egylakossagifutótól😅 #szépvasárnapotnektek

Tatár Csilla (@csillatatar) által megosztott bejegyzés, Jún 6., 2020, időpont: 10:35 (PDT időzóna szerint)

(címlap fotó: Tatár Csilla/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X