Főoldal > AKTUÁLIS > Élmény fittnek lenni: menő matricacsomaggal újít a Wellandfit

Élmény fittnek lenni: menő matricacsomaggal újít a Wellandfit

matricaviber
0

Írta:

Kövess minket a Viber-en, és töltsd le ingyenes matricacsomagunkat!

Te hogyan kommunikálsz a szeretteiddel? Nem is kérdés, a Viber az egyik legnépszerűbb felület, ahol nemcsak hanghívással cseveghetsz, hanem szövegekkel is üzenhetsz. Mi a wellandfitnél tudjuk, hogy lépést kell tartanunk veled, ezért olyan menő matricacsomaggal készültünk, amelyik nemcsak hiánypótló, hanem ösztönző is. A Viberen ezentúl matricával mondhatod el, ha túl vagy az edzésen, de azt is matricával üzenheted meg, hogy az vagy, amit megeszel, vagy csak egyszerűen azt, hogy jól vagy. Ha még nem csatlakoztál a közösségünkhöz, itt az ideje belépni az egészségtudatosság virtuális világába.

Nemcsak matricáink miatt hívunk a Viberre, hanem azért is, mert arra gondoltunk, segítségedre lehetünk. A csoportunkban ugyanis olyan naponta frissülő tartalmakkal várunk, ott minden fontos, az egészséges életmóddal kapcsolatos újdonságokat, információkat megtalálsz. Az életmódról szóló témák böngészése így már az alkalmazáson keresztül is könnyen megvalósítható – hála a Viber és a Wellandfit együttműködésének.

Interaktív közösségünk fókuszában az egészséges életmód és a wellness áll. A szakmailag hiteles tartalmaink több között az edzés, táplálkozás, wellness és szépség témaköröket dolgozzuk fel, de egészséggel kapcsolatos hírekkel is találkozhatsz nálunk. Az információk átadása mellett arra is törekszünk, hogy bemutassuk nektek kreatív matricáinkat. Az ingyenes csomag matricáival nemcsak magadnak, hanem a környezetedben élőknek is örömet szerezhetsz, hiszen az egészséges életmód fontosságát üzened meg az egyedi, vidám grafikákkal.

A Viber több mint egy milliós felhasználói bázisának köszönhetően fontos szerepet játszik az online közösségek létrehozásában, mivel lehetőséget kínál a tagok közötti személyes és biztonságos beszélgetésekre. A wellandfit.hu közössége bárki számára elérhető, illetve a Viber letöltése és használata is díjmentes, miközben az üzenetküldő applikáción keresztül díjmentes hívásokat is kezdeményezhetünk más felhasználókkal.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X