Főoldal > AKTUÁLIS > Gombos Edina bikinis fotóján te is meglepődsz!

Gombos Edina bikinis fotóján te is meglepődsz!

bikinicsaládgombos edina
0

Írta:

Gombos Edina évekkel ezelőtt hagyta el Magyarországot családjával.

Gombos Edina évekkel ezelőtt úgy döntött, hogy férjével és két gyermekével Floridába költöznek. Az egykori műsorvezető felhagyott itthoni karrierjével, és nyakába vette Amerikát, ahol a mai napig élnek. A 43 éves Edina 2019 októberében indította el a YouTube-csatornájukat, az Itt van Amerikát. Ennek az oldalán található róla egy fantasztikus, bikinis fotó.

Gombos Edina nagyon jó formában van:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jön az ünnepi (július 4.-e) hétvége az USA-ban, sokan már pénteken sem dolgoznak. Most mindenki azon kesereg, hogy a járvány erõsõdése miatt sorra zárják le a nyilvános helyeket, pld. az óceánparton a strandokat. Sok lakóparkban sem lehet majd használni a medencéket. Ha utaznál, másik államba mennél kirándulni, karantén vár rád. Ott tartunk, ahol nagyjából március-áprilisban. Az amerikaik egy része háborog, mert szerintük nem az EGÉSZSÉGESEKET kellene büntetni, akik pld. másoktól távol, (ha kell maszkban) üldögélnének az óceánnál. Ti mit gondoltok? Kinek adtok igazat?

ITT VAN AMERIKA! (@ittvanamerika_hivatalos) által megosztott bejegyzés, Júl 1., 2020, időpont: 8:43 (PDT időzóna szerint)

“A kiköltözésünk óta arra törekedtem, hogy visszaszorítsam a bulvármédia túlzott érdeklődését, ezzel együtt elhalványítsam a rólam kialakított hamis képet. Amikor öt éve úgy döntöttem, hogy befejezem az otthoni médiatevékenységemet, bennem volt, hogy egyszer majd megmutatom, ki is vagyok valójában” – nyilatkozta korábban a 24.hu-nak Gombos Edina, ezzel is magyarázatot adva, miért indította el saját csatornáját.

(címlap fotó: Itt van Amerika/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X