Főoldal > AKTUÁLIS > Kökény Attila ismét nagypapa lesz

Kökény Attila ismét nagypapa lesz

kökény attilanagypapa
0

Írta:

A 45 éves énekes idén kétszeres nagypapa lesz.

Kökény Attila lánya után, fia, ifj. Kökény Attila is megajándékozza egy unokával. A Tények Pluszban már azt is elárulták, hogy kisfiút várnak.

“Visszük tovább a hagyományt, a családi szokásokat, születik a legkisebbik Kökény Attila. Dupla junior. November 13-ra várjuk, de szerintünk már októberben meg fog születni” – mondta Kökény Attila fia.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🎤

Kökény Attila (@attilakokenyofficial) által megosztott bejegyzés, Júl 9., 2020, időpont: 7:47 (PDT időzóna szerint)

“Nagyon jó érzés, és az még jobban boldogabbá tesz, hogy 65 éves koromban lesz két húszéves unokám. Akik 45 évesek, mint én, és akkor születik a gyereke, azok nem biztos, hogy megélik azt, hogy nagypapák lehetnek, vagy ha igen, nem biztos, hogy láthatják az unokájukat felnőni, hacsak nem matuzsálemi korba lépnek 80-90 éves korukban” – mondta Kökény Attila.

(címlap fotó: Kökény Attila/Instagram)


További cikkeink a témában

Bükfürdő

Ilyen egy igazán pazar hétvége Bükfürdőn

Írta:
0

Nemrégiben megújult a Greenfield Hotel Golf&Spa: belső tereik felújításra kerültek, újjászületett spa- és wellnessrészlegük, szobáik új, modern és elegáns külsőt kaptak. Ennek apropóján látogattunk el Bükfürdőre, hogy meglessük, milyen egy igazán pazar külsővel rendelkező hotelben eltöltött hétvége.

Kövess Facebook-on!
X