Főoldal > AKTUÁLIS > Mihalik Enikő szakított, de máris rátalált az új szerelem

Mihalik Enikő szakított, de máris rátalált az új szerelem

Mihalik Enikőszakításúj szerelem
0

Írta:

Mihalik Enikő egyelőre nem szeretné bemutatni új szerelmét.

Mihalik Enikő négy évig élt párkapcsolatban Vladimir Restoin Roitfelddel , de decemberben úgy döntöttek, hogy lezárják kapcsolatukat. A modell visszaköltözött New York-i lakásába, és új életet kezdett. Talán ő sem gondolta, de a szerelem két hónappal később rátalált.

“A párommal, akit egyelőre nem akarok megmutatni, februárban ismerkedtem meg egy közös barátunk házibulijában. Magyar származású, kétlaki életet él New York és Budapest között ingázva. Először a tekintete fogott meg. Olyan típusú nő vagyok, akinek fontos a kisugárzás, a férfiból származó energia és a közös kapcsolódási pontok. Hamar kiderült, hogy azonos hullámhosszon vagyunk, és jól megértjük egymást” – árulta el a korábban a Best magazinnak Mihalik Enikő, aki azóta sem mutatta meg kedvesét, cserébe közösségi oldalára rengeteg félmeztelen fotót posztol magáról követői nagy örömére.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

#Balaton

𝐄𝐍𝐈𝐊𝐎 𝐌𝐈𝐇𝐀𝐋𝐈𝐊 (@eniko) által megosztott bejegyzés, Júl 5., 2020, időpont: 7:22 (PDT időzóna szerint)

(címlap fotó: Mihalik Enikő/Instagram)


További cikkeink a témában

levegő

Tisztább levegő otthon és a bolygón! (x)

Írta:
0

Mostanság egyre nagyobb hangsúly helyeződik a környezetvédelem fontosságára, hiszen mindennapi szokásainkkal – ha nem is vagyunk tudatában – befolyásolhatjuk Földünk sorsát. De miért ne döntenénk tudatosan? Miért ne választanánk olyan termékeket, amikről tudjuk, hogy jótékony hatással vannak környezetünkre? Az Aromax-szal most nem csak saját otthondról gondoskodhatsz, de a bolygó jövőjéről is.

Kövess Facebook-on!
X