Főoldal > AKTUÁLIS > Weisz Fanni: egyszerűen valamiért eddig tartott

Weisz Fanni: egyszerűen valamiért eddig tartott

válásweisz fanni
0

Írta:

Weisz Fanni és férje úgy döntöttek, külön folytatják tovább.

Weisz Fanni és Hajmássy Péter úgy döntöttek, hogy külön válnak útjaik. A fiatal házasok közösségi oldalaikon jelentették be döntésüket. Mint mondják, nincs harmadik fél, a házasságuk eddig tartott.

“Sokan kerestek,irtok, miért nem láttok mostanában közös posztokat rólunk, igen jól sejtitek,valami megváltozott. Nem szeretnék jobban belefolyni, szeretném megőrizni a szép emlékeket! Köszönöm Petinek az együtt töltött szép éveket, a sok élményt.❤️ Tisztelettel a közös múltunkra szeretnénk intelligensen búcsút mondani egymásnak és megőrizni szívünkben a szép pillanatokat, és tovább lépni. Nincs harmadik fél, egyszerűen valamiért eddig tartott! 😢 Azt hiszem, nem mi vagyunk az egyetlenek akiknek nem sikerül.  Azért osztom meg ezt Veletek, mert sokat megosztottunk magunkból a szerelmünkből és a hétköznapjainkból!🙏🏼😔  Köszönöm megtisztelő figyelmeteket és, hogy elfogadjátok,hogy nem szeretnék erről többet beszélni” – írta Weisz Fanni, aki férjével baráti viszonyban válik el.

Sejthető volt, hogy a pár között valami nincs rendben, Fanni mindig csak olyan fotókat osztott meg, ahol egyedül szerepelt.

Nincs olyan édes gyümölcs, amelyet fagylalt formájában ne lehetne még finomabbá tenni. 😇
Nektek mi a kedvenc fagyitok ?🥰

Közzétette: Weisz Fanni – 2020. július 14., kedd

 

(címlap kép: Weisz Fanni/Facebook)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X