Főoldal > AKTUÁLIS > Megmutatta: így néz ki a szülés után egy héttel Kiss Virág

Megmutatta: így néz ki a szülés után egy héttel Kiss Virág

Kiss Virágszülés
0

Írta:

Kiss Virág egy héttel a szülés után elárulta, hogy hány kiló.

Kiss Virág közösségi oldalán számolt be arról, mennyit kilót adott le a szülés után egy héttel.

“A legtöbb kérdés mindig arra érkezett hogy hány kg szedtem fel a 9 hónap alatt?  +8,5 kg mentem be a kórházba. elenleg ismét 53,7 kg vagyok, úgy hogy természetesen NEM edzem&NEM diétázom!! (Anyukám gondoskodik róla hogy jól meg legyek etetve😊😁) Csak úgy eltűnt a +8,5 kg.
🔸A tartásom romlott, előre buknak a vállaim és igyekszem picit gimnasztikázni, hogy javuljon” – írta Kiss Virág fotójához.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Szülés után 1 héttel✨ A legtöbb kérdés mindig arra érkezett hogy hány kg szedtem fel a 9 hónap alatt? 👉 +8,5 kg mentem be a kórházba. – 🔸Jelenleg ismét 53,7 kg vagyok, úgy hogy természetesen NEM edzem&NEM diétázom!! (Anyukám gondoskodik róla hogy jól meg legyek etetve😊😁) Csak úgy eltűnt a +8,5 kg. 🔸A tartásom romlott, előre buknak a vállaim és igyekszem picit gimnasztikázni, hogy javuljon. 🔸Nem voltak elvárásaim a testemmel kapcsolatban, nem zavart az a plusz 8,5kg, és nem gondoltam volna hogy ilyen rövid idő alatt visszatér a kiinduló súlyom. – Most röviden ennyi, hozok még majd beszámolót😘

K I S S•V I R Á G| 𝐒𝐇𝐀𝐏𝐄 𝐔𝐏 (@viragakiss) által megosztott bejegyzés, Aug 1., 2020, időpont: 1:34 (PDT időzóna szerint)

“Nem voltak elvárásaim a testemmel kapcsolatban, nem zavart az a plusz 8,5kg, és nem gondoltam volna hogy ilyen rövid idő alatt visszatér a kiinduló súlyom” – írta Virág.

(címlap fotó: Kiss Virág/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X