Főoldal > AKTUÁLIS > Horváth Gréta nem palástolja a a valóságot

Horváth Gréta nem palástolja a a valóságot

horváth grétavalóság
0

Írta:

Horváth Gréta mindent kendőzetlenül megmutat a követőinek.

Horváth Gréta nemcsak a tökéletes Insta-világot mutatja meg a követőinek, hanem a valóságot is. Például most azt, hogy ő sem tökéletes, és bizony előfordul, hogy óriási kupi alakul ki a lakásában.

“Ha valaki azt gondolná, hogy mindig mindenhol rend van akkor tévedés. Néha nálunk is össze tudnak csúszni a napok. Mindenkinél szokott kupi lenni, amivel nincs is gond ha utána besokkolsz és elpakolsz🤣 LAPOZZ 📢Ma reggel ez a látvány fogadott, szóval kávé letesz, indul a rendrakás, takarítás. Amit továbbra is utálok az a ruhák hajtogatása, szárítóról leszedése😩 Ki az aki épített már tornyot ruhákból?” – írta Gréta, bejegyzéséhez pedig fotókat is mutatott. 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Horváth Gréta (@horvath_greta_official) által megosztott bejegyzés, Szept 9., 2020, időpont: 12:38 (PDT időzóna szerint)

(címlap fotó: Horváth Gréta/Instagram)


További cikkeink a témában

Bükfürdő

Ilyen egy igazán pazar hétvége Bükfürdőn

Írta:
0

Nemrégiben megújult a Greenfield Hotel Golf&Spa: belső tereik felújításra kerültek, újjászületett spa- és wellnessrészlegük, szobáik új, modern és elegáns külsőt kaptak. Ennek apropóján látogattunk el Bükfürdőre, hogy meglessük, milyen egy igazán pazar külsővel rendelkező hotelben eltöltött hétvége.

Kövess Facebook-on!
X