Főoldal > AKTUÁLIS > Horváth Gréta nagyon lefogyott

Horváth Gréta nagyon lefogyott

fogyáshorváth grétamozgássport
0

Írta:

Óriási a különbség, és nem áll le Horváth Gréta.

Horváth Gréta tényleg nem viccelt, amikor azt mondta, hogy életmódot vált: közel 10 kilótól szabadult meg, és még hol a vége.

Íme egy erős előtte fotó és hogy hol tart:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Horváth Gréta (@horvath_greta_official) által megosztott bejegyzés, Márc 5., 2020, időpont: 10:35 (PST időzóna szerint)

Az alakformálás érdekében pedig nemcsak az étkezését reformálta meg, futni kezdett, méghozzá otthon.

“A sport nekem inkább büntetés volt, nem kikapcsolódás. Pontosabban addig a pontig amíg el nem kezdtem tőle jól érezni magam. Könnyebb, egészségesebb, aktívabb lett a testem és a fejemben is rend van egy 60 perces pados cardio után ♥️A fogyásom kb. felénél járok. Mint tudjátok, ezeket a kg-okat nem pár hét alatt akarom ledobni. Inkább lassan, egészségesen, biztosan lépkedek…..Nekem még mindig van hasam ha leülök és a bőr is bőséges rajta ami nem éppen szép. Ez még a szülésnél megnyúlt bőröm ami nem a legszebb, inkább ez zavar most a legjobban. Mert tehernek érzem. A lényeg az, hogy ez az egész, amilyen úton most lépkedek a legjobb döntésem volt” – írta Gréta közösségi oldalán. 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

📍Fogyás 3. rész 📍 Ha valaki azt mondta mondja nekem január első napján, hogy te idén futópad tulajdonos leszel, nagyon kiröhögtem volna! Eljött ez az idő is💪 A sport nekem inkább büntetés volt, nem kikapcsolódás. Pontosabban addig a pontig amíg el nem kezdtem tőle jól érezni magam. Könnyebb, egészségesebb, aktívabb lett a testem és a fejemben is rend van egy 60 perces pados cardio után ♥️A fogyásom kb. felénél járok. Mint tudjátok, ezeket a kg-okat nem pár hét alatt akarom ledobni. Inkább lassan, egészségesen, biztosan lépkedek. Egy biztos, hogy a sok szar fogyókúra amit eddig csináltam az megtanított erre. A változás látszik! De! Nekem még mindig van hasam ha leülök és a bőr is bőséges rajta ami nem éppen szép. Ez még a szülésnél megnyúlt bőröm ami nem a legszebb, inkább ez zavar most a legjobban. Mert tehernek érzem. A lényeg az, hogy ez az egész, amilyen úton most lépkedek a legjobb döntésem volt. Tanácsokat most nem nagyon tudok adni, csak tapasztalatokat mert nem vagyok szakmabeli és a hülyeséget téríteni nem szeretném! Egy biztos, hogy kezdj el mozogni. Nekem most kimaradtak edzések, esküvő, nászút, gyerek betegség miatt, felfázásom is volt ismét. A lényeg az, hogy mozogni kell, mozogni jó dolog. #nemreklám a padot vásároltam! #futás #fogyás #nyarialaktelenkeszul

Horváth Gréta (@horvath_greta_official) által megosztott bejegyzés, Márc 15., 2020, időpont: 2:00 (PDT időzóna szerint)

(címlap fotó: Horváth Gréta/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X