Főoldal > AKTUÁLIS > Szinetár Dóra 27 év után így búcsúzott az Operettszínháztól

Szinetár Dóra 27 év után így búcsúzott az Operettszínháztól

munkaoperettszínházSzinetár Dóra
0

Írta:

Szinetár Dóra a Thália Színházban folytatja.

Szinetár Dóra 27 évet töltött a Budapesti Operettszínházban. Közösségi oldalán régi fotókkal, és egy hosszú bejegyzéssel búcsúzott.

“Ma valami véget ért. Nagyon sokmindent tudnék most írni, de inkább beszéljenek a képek.….Ami nem látszik rajtuk, az maradjon az én – a mi – emlékünk. Azoké, akik ott voltunk ezalatt a 27 év alatt, amióta egy rövid megszakítással folyamatosan játszottam az először Fővárosi, majd Budapesti Operettszínházban….Ma lezártam egy fontos szakaszt, bár teljesen nem szerettem volna, de az új vezetés döntése értelmében – az eredeti megállapodásunktól eltérően – a Rebecca és a Levelek Otthonról produkciókban sem találkozhatunk mostantól. Persze az élet hosszú, a sors pedig huncut, úgyhogy… majd meglátjuk… Ami biztos, hogy mától a Thália Színház büszke tagja vagyok, és várom a rengeteg szép és jó élményt, ami majd itt ér, és várlak Titeket!” – írta Szinetár Dóra. 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Szinetár Dóra Official (@szinetardora) által megosztott bejegyzés, Szept 1., 2020, időpont: 3:18 (PDT időzóna szerint)

(címlap fotó: Szinetár Dóra/Instagram)


További cikkeink a témában

bikini

Fürdőruha-kisokos: így legyél trendi a strandon!

Írta:
0

A megfelelő fürdőruha kiválasztása komoly kihívást jelent a nők körében, hiszen az sem mindegy, milyen strandtevékenységhez keressük a megfelelő darabot. Úszáshoz, strandjátékokhoz, napozáshoz keresel valami kényelmes, trendi és szexi darabot? A következő tippek segítenek megtalálni a tökéletes fürdőruhát!

Kövess Facebook-on!
X