Főoldal > AKTUÁLIS > Számolj le 3 lépésben a száraz és viszkető szakállal!  (x)

Számolj le 3 lépésben a száraz és viszkető szakállal!  (x)

szakáll
0

Írta:

A szakáll: stílusos, férfias viselet, vagy slampos, ápolatlanság benyomását keltő bozont? Alábbi cikkünkben adunk pár tippet, hogy a lehető legtöbbet hozd ki arcszőrzetedből – a többi pedig már csak rajtad áll!

Fénykorát éli a szakáll és a pár napos borosta. Mindennapos ápolásuk pedig fontos ahhoz, hogy mindig a legjobb formádat hozd. Mit tehetsz ezért? A szupermarketek és drogériák polcain napjainkban már kiváló kozmetikumokat lehet találni, célzottan az arcszőrzetre. Ezek között azonban kiemelkednek a kifejezetten férfiak számára kifejlesztett Bulldog Original termékcsalád szakállápolói, amelyek mesterfokon tisztítják és hidratálják az arcszőrzetet.

A Bulldogról:

A Bulldog termékei – amelyek számos országban bizonyítottak már – természetes összetevőket, például camelinaolajat, zöld teát és aloe verát tartalmaznak, mesterséges színezéket és illatanyagokat viszont nem, így vegetáriánusok és vegánok is bátran használhatják őket. Minden Bulldog-termék a Vegan Society és a Cruelty Free International által minősített.

Szakállápolás lépésről lépésre a Bulldog Originallal:

Először is, tanácsos befektetni egy minőségi szakállvágóba vagy borotvába, valamint érdemes elsajátítani néhány szakálligazítási alapfogást is. Egy jó borotvahab pedig szintén kell ahhoz, hogy minden simán menjen. Tudtad, hogy a Bulldog Original könnyen habzó borotvagélje olyan innovatív tartályban kapható, amelyet levegő hajt, nem aeroszol?

Akárcsak a haj, úgy a szakáll is magába szívja a kellemetlen szagokat és szennyeződéseket. Éppen ezért fontos a mindennapos, célzott tisztítása. A Bulldog Original 2in1 szakállsamponja és kondicionálója természetes összetevőivel gondoskodik arról, hogy arcszőrzet egész nap puha és illatos maradjon.

A szakáll hidratálás nélkül száraz, töredezett és korpás lesz – viszont elkerülheted ezt egy jó minőségű szakállolajjal vagy szakállbalzsammal. De mi a kettő közötti különbség? A balzsam sűrűbb állagú, ezért nemcsak hidratál, hanem az arcszőrzet formázására is alkalmas. A szakállolaj pedig egyszerűbben jut el az arcbőrhöz, ezzel megelőzve a viszketést. A Bulldog Original Szakállolajba az eredeti összetevők mellett jojoba- és kókuszolaj is került, hogy a legmagasabb szinten ápolják az arcszőrzetet.

Cikkünk végén érdemes szót ejtenünk azokról a férfiakról is, akik inkább a sima, frissen borotvált arcbőrre teszik le voksukat. A Bulldog termékpalettájában ugyanis a napi bőrápolási rutin elemei – arcápolók és hidratálók – is megtalálhatóak, amelyek rendszeres használatával a bőr puhává, rugalmassá és kellemes tapintásúvá válik. A Bulldog Original hidratálókrém kiváltképp ajánlott a normál arcbőr napi szintű ápolására; könnyű textúrájú, gyorsan felszívódik, és nem hagy ragacsos érzetet maga után, így tökéletes társa lehet az igényes férfiaknak.

Keresd a Bulldog Original termékeket országszerte az összes DM és Rossmann áruházban!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X