Főoldal > AKTUÁLIS > Osvárt Andrea olyan gesztust tett, amit talán még senki

Osvárt Andrea olyan gesztust tett, amit talán még senki

koronavírusosvárt andrea
0

Írta:

Osvárt Andrea plazmadonor lett.

Osvárt Andreának nincs könnyű időszaka: kiesett a Dancing with the Stras műsorából és szakított szerelmével is. A koronavíruson átesett színésznő azonban tartja magát, ahol tud, inkább segít.

“Ahogy ígértem, a héten elkezdtem karitatív tevékenységemet, hogy a magam módján én is személyesen hozzájáruljak a koronavírus terjedésének megfékezéséhez. Plazmadonornak lenni biztonságos és egyszerű!
Ha te is átestél már a fertőzésen és a szervezeted megfelelő mennyiségű ellenanyagot termelt, te is életeket menthetsz!” – írta közösségi oldalán. 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Andrea Osvart (@andreaosvart) által megosztott bejegyzés

“Hatalmas élménnyel zárult számunkra a Dancing with the Stars! Nagyon köszönjük a lehetőséget és örülünk, hogy megmutathattuk, mire vagyunk képesek!” – így búcsúzott a DWTS-tól.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Andrea Osvart (@andreaosvart) által megosztott bejegyzés

(címlap fotó: Osvárt Andrea/Instagram)


További cikkeink a témában

levegő

Tisztább levegő otthon és a bolygón! (x)

Írta:
0

Mostanság egyre nagyobb hangsúly helyeződik a környezetvédelem fontosságára, hiszen mindennapi szokásainkkal – ha nem is vagyunk tudatában – befolyásolhatjuk Földünk sorsát. De miért ne döntenénk tudatosan? Miért ne választanánk olyan termékeket, amikről tudjuk, hogy jótékony hatással vannak környezetünkre? Az Aromax-szal most nem csak saját otthondról gondoskodhatsz, de a bolygó jövőjéről is.

Kövess Facebook-on!
X